duminică, 28 iulie 2019

Escrocul cu cartel taxi ar fi scos de la asocierea cu Transport local

Escrocul cu cartel taxi ar fi scos de la asocierea cu Transport local
Doar proștii se bucură, sutele de mii de euro curg anual  pe așa-zise Transporturi terestre ocazionale ale primăriei, adică cărat pensionari în țară și aiurea, profesori slugi, credincioși, elevi, sportivi și alte specii de gen și pupincurism la adresa inculpaților români. Plus că Siletina participă separat la cele mai scurte trasee din județ, prin CJM, Plus cartel taxi Siletina, cu hoția escrocului amendată de Consiliul concurenței și furtul din banii transportului local constată și de Curtea de conturi, așadar, dublă escrocherie. Gagiul e încă liber?!
Escrocheriile Siletina și furt din banii Transport local aici.  Nu vă chinuiți, gagii din rahaturile Transport local, siletine, FCM/ASA sunt aproape la fel, dovadă a intenției, a asocierii de gașcă românească verificată și a toleranței pentru maghiarul considerat bun.
P.S. Ghiciți ce au decontat escrocii banilor publici, pentru ce mic și întreținut sau mare și înapoiat?
Municipalitatea controlată de Dorin Florea a efectuat “cheltuieli nelegale în sumă de 29.000 de lei, prin achitarea unor servicii de transport ocazional de persoane pentru cluburi sportive și organizaţii nonprofit care, au efectuat deplasări fără legătură cu obiectul și activitatea unităţii administrativ teritoriale”. msnews.ro zicere


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.