marți, 23 iulie 2019

Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș au ras iarba pe sute de metri pătrați pentru gunoiul numit preș cauciucat! La școala 7 cu elevă moartă și pază pe firmă maghiară!

Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș au ras iarba pe sute de metri pătrați pentru gunoiul numit preș cauciucat!La școala 7 cu elevă moartă și pază pe firmă maghiară!
Școala 7, acolo unde mai vin înapoiați să se afișeze pentru publicități, ați înțeles cine are conducerea maghiară la pix. Un an de iarbă, pute, punem nisip cu insolventul coleg de dosare penale a inculpatului șef Florea Dorin și apoi punem 200 mp de rahat cauciucat. Cum au pus șmecherașii pentru parcul românului care vinde parcuri de distracție și la SRI!
Cum arăta înainte ca demenții să radă iarba care nu aducea bani la românii rupți în fund, rahat etnic pur românesc, ca de obicei sub domnia Florea: P.S. DNA și Curtea de Conturi, până au pus balansoarelor și restul la loc astea s-au înmulțit! Tot rahat etnic de livrat pe banii fraierilor care nu se prind și  sub nasul instițiilor statului român care lasă mai pe oricine să bage mâna pe motiv de pomană pentru români nemâncați?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.