marți, 23 iulie 2019

Consilierii locali sunt șantajați, dar de ce sunt ăștia proști și aprobă cheltuirea banilor publici pentru imaginea inculpaților și a condamnaților cu interdicții multianuale?!


Consilierii locali sunt șantajați, dar de ce sunt ăștia proști și aprobă cheltuirea banilor publici pentru imaginea inculpaților și a condamnaților cu interdicții multianuale?!
Șantajul casei de comenzi, a.k.a primăria inculpaților români acuzați de fapte grave și repetate de corupție. Mikii ăla recunoaște în mizeria de act de șantaj, pentru că orice amenințare e un șantaj, că banii sunt necesari pentru publicarea informărilor legale. De ce slugile din CL acceptă folosirea banilor publici, sute de mii de euro, pe intermediarul român care sifonează, Sanlactul, Zereș, Cătană și acceptă ca banii publici să fie folosiți de unii borfași de bugetari pentru atacuri suburbane, campanie electorală pentru escroci prinși de statul român, pentru inculpați acuzați de fapte grave de corupție?! În ce canal a fost conștiința consilierilor când au votat în calitate de complici la rahaturile penale ale ălora și DNA i-a scos din dosar după ce au turnat sau nu?! Unde a fost conștiința gagiilor care au acceptat ca avocați care apără inculpații să aibă afaceri legale pe primăria inculpaților? Unde au fost gagii care s-au făcut că nu știu că cine filmează, pozează, urlă la propaganda electorală are deja contracte pe primăria inculpaților români și decontările pe consiliere se fac pe urlat pe scenă?! Unde au fost ăștia când inculpatul își făcea propagandă  pe bani publici, în timp de fraierii plăteau campania din banii privați? Unde au fost consilierii când escrocii își asumau calități pe care nu le aveau, în care ultimii studenți la 40 de ani își trăgeau PFA-uri de tot râsul, religioase, inginerești și umoristice?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.