vineri, 5 iulie 2019

Să ne... râdem cu inculpatul Dorin Florea, UDMR are cinism, românii întreținuți sunt morți de foame!

Să ne... râdem cu inculpatul Dorin Florea, UDMR are cinism, românii întreținuți sunt morți de foame!
Băiatul ăsta din fostul oraș Stalin e urmărit penal și trimis în judecată tocmai în Secuime, pentru rahaturi etnice pentru primitiv, pentru a nu fii ajutat de gașca etnică specifică și de interesele unora și altora din uniforme și servicii și a semnat pentru Ținutul secuiesc capitală culturală europeană. E gagiul cu amendă de la CNCD pentru discriminarea maghiarilor, 8000 de lei și e tot ăla care crede că maghiarul bun e sluga lui, care votează golănii românești, pornind de la mega-calculatoare și bani de întreținut vreun retard. Și când UDMR nu mai poate fi momit cu statui, festivaluri de gătit, festivaluri de tradiții secuiești, traducerea monitorului primăriei, pază școli și primării, îngrijiri spații vezi, tipărit autocolante și bannere în campania electorală a românului și a sereistului afumat, cu autorizații clinici sau foste centrale termice sau reparații școli e... nasol. UDMR e nașpa! Nu se mai pot face reparații în școli pe firme etnice de români, nu se mai face transport pe escrocii români cu cartel taxi amendat de Consiliul concurenței, nu se mai poate aduna gunoiul cu minoritarii vorbitori de limba maghiară ca prima sau a doua limbă, ați înțeles mesajul. UDMR e un fel de Stalin! Spasiba?! Spasiba, tovarășe!


Atitudinea consilierilor locali UDMR din ședința de consiliu de joi, o cataloghez ca fiind o joacă de copii răsfățați. Este pentru a nu știu câta oară când disputele interne din cadrul acestei formațiuni politice se răsfrâng asupra activității Primăriei, în cazul de față, asupra bugetului orașului.

Pozițiile celor din UDMR sunt pure inepții, cu tentă răutăcioasă, care nu au nicio legătură cu realitatea, motiv pentru care îmi vine greu să exemplific și să răspund acestor acuzații.

Dacă luăm în calcul și întârzierea cu două luni a votării bugetului la nivel național, tot din cauza unor dispute politice, reiese foarte clar cinismul de care dau dovadă consilierii UDMR. Din păcate, prin decizia de amânare a rectificării bugetului local nu au făcut altceva decât să afecteze grav activitatea serviciilor precum: salubritatea, reparații în școli, transportul în comun, salarii. Practic, consilierii UDMR au ignorat total că cei ce au de suferit sunt târgumureșenii, români și maghiari deopotrivă.

După astfel de experiențe înțeleg și definesc mult mai responsabil funcția de primar. Nu mă văd niciodată în situația în care, la o poruncă politică, să acționez împotriva cetățenilor.

Dar asta înseamnă caracter!

Remember, UDMR e nașpa dacă nu votează rahaturile cu dedicație și pentru gașca de români:
Primarul Dorin Florea a precizat că nu crede că profesorii de la Univ. Sapieția, finanțată de către Guvernul Ungariei, se lasă ”îngenuncheați politic”, deși unul dintre consilierii locali au votat împotriva proiectului este professor acolo, și îi va expun premierului Orban subiectul în detaliu. ”Îi scriu premierului ungar pentru că unii dintre cei care s-au opus – cu toate că au avut cele mai clare elemente și cele mai detaliate explicații, care au avut posibilitatea să-și spună punctul de vedere în toate domeniile și l-au spus pozitiv anterior, ca acum să fie împotriva – au fost reprezentanți UDMR.” a declarat primarul dr. Dorin Florea. Tîrgumureșeanul.ro
2)    Florea înjură UDMR pentru că sunt interesați de termenii mercantili!
În legătură cu scrisoarea UDMR Mureş privind proiectul Digital Mureş, „care ar duce la cheltuieli inutile”, primarul municipiului, Dorin Florea face următoarele precizări:
„Răspunsul UDMR este o mostră de demagogie şi o nouă încercare de a-i păcăli pe cetăţeni. Din respect pentru locuitorii maghiari ai oraşului, asaltaţi cu neadevăruri şi speculaţii păguboase, precizez că proiectul Digital Mureş - inclusiv supercomputerul - va crea mii de locuri de muncă în oraş, fiind vorba de o viziune şi o situare a Tîrgu Mureşului ca standard în grupul de elită al cercetării pe plan internaţional.
Prin urmare, a gândi această problemă în termeni mercantili este absolut revoltător, dar s-a mai întâmplat în istoria oraşului. Acest comportament demagogic, incalificabil, l-am constatat în relaţiile cu oamenii de afaceri (mărturie stau Hotărâri ale Consiliului local) ale căror proiecte le-aţi respins cu superioritate şi foarte doct, dar în realitate nu aţi avut vreo iniţiativă în acest sens.”
3)    Florea amenință cu campanie pe cei care nu votează interesele gunoiului PDL Mureș, pardon, ale orașului:
Primarul din Târgu Mureş, dr. Dorin Florea, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va iniţia o campanie de informare a populaţiei din municipiu în care va expune modul în care consilierii locali ai UDMR, PSD şi PNL ar intenţiona să blocheze implementarea Strategiei Digital Mureş.
”Voi face eforturi ca fiecare, începând de la copil la adult, să cunoască blocajele care se întâmplă în oraş şi în ce calitate au transformat Consiliul local, această monstruoasă asociere de răutate, incultură, care nu a existat niciodată. După care voi cere populaţiei să se pronunţe singură. După ce populaţia va fi informată, mă voi consulta cu ea ce să fac (…) Şi atunci, fraţilor, dacă văd că acesta-i Consiliul Local, nu-mi rămâne decât o soluţie foarte clară: vor bătălie, bătălie vor avea. Şi o vor da cu cetăţenii Târgu Mureşului, nu cu mine”, a susţinut Dorin Florea. Sursa:punctul.ro
4)    Afacerea mega-calculator pe profesori de la stat și privat și pe firmele lor, pe locurile lor de muncă, pe abonați și slujbași în primărie. Asociere de tip afacere asfaltare, cu gășcarii care se cunosc și put a partid
Angajați la stat și/sau cu interese private, cheia marilor succese pentru afacerea SC The Science City for Research and Medical Informatics SA, nășită de șmecherașii PDL Mureș!
Avem o societate, SC The Science City for Research and Medical Informatics SA, nășită de șmecherașii PDL Mureș și care ar trebui să pună mâna pe mega-afacerea cu super-calculatorul dorit de bandiții din PDL. Să vedeți că sunt unii dintre ăia care se cunoșteau între ei și au ajuns să se asocieze cu afacerile private și cu foștii sau actuali angajatori ai lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.