marți, 2 iulie 2019

Inculpatul cu facultatea terminată la 40 de ani s-a pozat cu bitumul fostului meseriaș la răcoare și al condamnatului pentru mită, cu suspendare!

Inculpatul cu facultatea terminată la 40 de ani s-a pozat cu bitumul fostului meseriaș la răcoare și al condamnatului pentru mită, cu suspendare!
Poate se prinde lumea că gagiul ăsta nu a dat vreun concurs să intre în primărie, că există legea avertizorului public care spune nasoale de politizarea instituției, folosirea bunurilor instituției și altele și că a făcut și el o școală la 40 de ani. Plus dosare penale cât duce trenul și i-a făcut Florea partea.
P.S. Să fie într-un ceas bun, având în vedere fauna? Să fie un semn ceresc?! Doamne ajută...justiția!
P.S. 2. Cei de la DNA râd și acum  de PFA-ul lui Maior, gagiul care și-a tras PFA în 3 iulie și în 5 iulie a fost angajat de șeful lui de partid ca...consilier. Ceea ce e penibil și prin definiție, având în vedere la ce vârstă și-a terminat școala băiatul de la Siletina cea cu cartel taxi amendat de Consiliul concurenței!
Cartel taxi al firmei care nu e pusă oficial pe numele inginerului la 40 de ani:

 http://www.consiliulconcurentei.ro/uploads/docs/items/bucket8/id8961/10_decizia_96_publicare_site.pdf

Hoția amendă escroci Siletina cu plata banilor din Transport local, aici, cu mențiunea că hoții nu au făcut pușcărie după ce Curtea de conturi a descoperit furtul etnic și specific religiei banului:https://ardealnews.ro/2017/08/25/raportul-curtii-de-conturi-probleme-de-milioane-in-asocierea-transport-local-siletina/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.