miercuri, 24 iulie 2019

Să ne...râdem cu performanțele primăriei inculpaților români din Târgu-Mureș


Să ne...râdem cu performanțele primăriei inculpaților români din Târgu-Mureș
Până când vom avea condamnarea pe fapte de corupție sau achitarea pe același fapte de corupție, doar ca exercițiu, cum ar fi arătat orașul fără ăia și fără interesele bolnave pe români, pe firme de români rupți în fund și pe firmele de maghiari tolerați de românii aleși etnic, cu circul aferent și atât de plăcut băieților cu ochi albaștri și în uniforme, condamnați de statul român, buni lângă inculpații români.
Avem cinematograf, al primărie. Adică, plătim bani publici pentru filme, pentru reparații săli (500.000 de euro, parcă), pentru proiectoare și filmele de la gagica sindicalistă RADEF au un preț ca de dumping. Fraierul de privat cumpără sau închiriază spații, cumpără aparate, plătește salarii și cere pe un bilet 20 de lei, ca să facă ce presupune că se face în capitalism. Cinematograf pe bani publici și subvenționat versus activitate privată 100 la sută, avantaj bugetarul și cei care primesc pomenile etnice pe motiv de reparații Arta, acces pietoni și alte rahaturi românești.
Avem sere ale primăriei, adică bugetarii sădesc mizerii, plătim salarii, apă, curent și apoi escrocii din administrație vin și vând produsele, cică, mai ieftin. Normal că privatul fără cadouri din banii publici va avea prețul mai mare, zero avantaj pentru capitalism, plus zero taxe de ocupare a domeniului public. Și nu vorbim aici de gagii în uniformă cu mere și de condamnații români de la piețe.
Avem firme de transport, dar transporturile terestre ale primăriei le face escrocul cu cartel taxi. Dublu escroc, cu plata a jumătate de amendă din banii transport local, cum a prins hoția românească Curtea de conturi. Zero pușcărie pentru escroc!
Avem ziare care preferă de frica mafiei să ia bani prin intermediar, în loc să ia banii direct. Nu le plângeți de milă escrocilor, au și alte avantaje de la primărie, merită să faci sluj la românii sugativă ai banului public. Oricum, legea spune că trebuie publicate doar convocatoarele, restul e campanie electorală sau de imagine pentru diverși politruci, condamnați, înapoiați români.
Avem restaurante ale primăriei, fără bonuri emise, zero controale pentru evaziune. Bine, să fie la privați, fraierii să se învețe minte să nu te pui cu gașca etnică și bugetară.  
Avem consilieri care sunt plătiți din banul public, peste 500 de lei per ședință, dar fac jocurile întreținuților privați. Fie votând inepțiile inculpaților, rahaturi etnice de calibru, fie votând pentru afacerile personale ale consilierilor: paze maghiare, autorizații spitale și clinici, festivaluri, concursuri și expoziții, excursii pe bani publici unde au sau nu rude ăia, turism sectant și altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.