vineri, 19 iulie 2019

Toaletarea, afacerea pentru românul rupt în fund. Pe când un control și la escrocii de Mureș?!

Toaletarea, afacerea pentru românul rupt în fund. Pe când un control și la escrocii de Mureș?!

Hotnws.ro are un articol bun despre toaletare, adică afacerea unor escroci în a tăia toate ramurile posibile. Ca la Mureș sau aiurea, unde au ajuns demenții să bărbierească copacii cu electricienii bolnavi sau nu și lemnul e folosit de escrocii din primării, dat de pomană sau transformat în brichete pentru ca escrocii să justifice utilaje cumpărate pe alți români rupți în fund. Gunoi etnic, DNA nu le face nimic escrocilor!
P.S În timp ce escrocii taie orice ramură de la unii copaci, pe alții îi lasă neatinși, chiar dacă obturează trecerea pietonilor sau vizibilitatea la indicatoare de semnalizare. Semn că borfașii nu judecă cum trenuie sau obosesc să folosească firme de români rupți în fund, electricieni, să le taie crengile. Cum a rămas  DNA cu mita Coral de la Târgu-Mureș și madama de la serviciul de cioplit intermediara, cum scria EVZ?! Sau menajăm maghiarii și posibili retradați care au pus lăbuțele?
https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-23266076-foto-toaletarea-arborilor-afacere-zeci-milioane-lei-cat-platesc-primariile-din-bucuresti-cine-luat-contractele.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.