sâmbătă, 27 iulie 2019

Băiatul minte cum respiră, cam zice DOR

Băiatul minte cum respiră, cam zice DOR
Sau inculpații români din Primăria inculpaților români din Târgu-Mureș au oamenii pe măsura capacității de a manipula și a tupeului etnic, nu? Mai revino, DOR, poate după vreo condamnare?

Cosmin Blaga ·
27 iulie 2019 la 09:12

Acest articol este o lectie perfecta de manipulare. Niciunul dintre semnatarii acestui articol nu a luat legatura cu reprezentantii Primariei Tg Mureş. Nimeni nu a solicitat un interviu cu primarul Dorin Florea. Despre situatia orasului Târgu Mureş sunt foarte multe aspecte de lāmurit, motiv pentru care consider cā un articol scris la modul profesionist ar elucida multe dintre falsele teorii vehiculate în spatiul public de cātre persoane cu diverse interese. Da, orasul Târgu Mureş are potential, iar strategia de dezvoltare trebuie realizatā de oameni responsabili si nu aruncatā asa prin articole de presā, în mod tendentios.
Cu stimā,
Cosmin Blaga-purtātor de cuvânt al Primāriei Municipiului Târgu Mureş
Răspunde

    Vlad Odobescu ·
    27 iulie 2019 la 11:06

    Stimate domnule Blaga,
    Solicitarea noastră de interviu a fost înregistrată cu nr. 47.014/24.07.2019 și a primit a doua zi următorul răspuns prin email: „Stimate d-le Odobescu, vă mulțumim pentru interesul manifestat în legătură cu municipiul Târgu Mureș. Cu regret vă informăm însă că dl. primar nu se află în localitate în această perioadă. Rămânem, deschiși pentru o posibilă colaborare cu d-voastră.” Vă asigurăm că au existat și apelurile telefonice menționate în articol. Prin urmare, cuvinte precum „manipulare” și „tendențios” nu caracterizează demersul nostru. Ne dorim în continuare răspunsuri din partea domnului primar și suntem deschiși să le publicăm.
    Vlad Odobescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.