sâmbătă, 27 iulie 2019

Ce e în neregulă cu poza asta? Sau absolvenți intrați pe vremea când medicina militară nu era fabrică de diplome și cu trafic de locuri, la UMF Târgu-Mureș!


Ce e în neregulă cu poza asta? Sau absolvenți intrați pe vremea când medicina militară nu era fabrică de diplome și cu trafic de locuri, la UMF Târgu-Mureș!
UMF Târgu-Mureș a terminat cu învățământul de calitate și a trecut la cantitate. Deși la Târgu-Mureș erau doar 10 locuri pentru medicina militară, maximum 20, dacă nu greșesc, anul trecut escrocii au anunțat 100 de locuri pentru medicina militară, cu mențiunea că dacă nu se ocupă locurile la medicină militară și fără taxă se transformă în locuri cu taxă, la 9000 de lei per fraier! Nici o reacție de la minister, DNA, escrocii au umflat cifrele de admitere ca să facă rost de fraierii dispuși să arunce 9000 de lei pe un an universitar inventat din pix. Ca dovadă că și studenții au fentat, anul trecut, din două sesiuni de admitere și 200 de candidați abia au băgat la învățat 60! Ăsta e nivelul și ăștia au intrat cu bacul și cu 2-3-4-5 la scris, rușinea armatei române. Și ca să înțelegeți că escrocheria continuă, anul aceasta au fost 60 de locuri scoase la concurs. Cum de fraierii ăștia nu au plusat zeci de ani și au descoperit fabrica de diplome numită UMF Târgu-Mureș abia acum?!
P.S. Carteluri UMF-uri, prețuri stabilite la înțelegere, nici o anchetă? Sau umflarea prețurilor la români, fraierii care plăteau 1000 de lei în plus pe an universitar datorită mitei electorale a borfașului Dragnea. La 1000 de lei salariul net al ultimului medic cu parafă, banii dați pe diplomă se scot în 5-6 luni și fără mite sau plicuri!
Remember:

Potlogăria UMF Târgu-Mureș cu 100 de locuri pentru medicina militară, care se transformă în locuri la taxă pentru civili, nici o reacție ?! Acum coboară de la 100 la 56, semn de ceva gunoi etnic?!

Potlogăria UMF Târgu-Mureș cu 100 de locuri pentru medicina militară, care se transformă în locuri la taxă pentru civili, nici o reacție ?! Acum coboară de la 100 la 56, semn de ceva gunoi etnic?!
Deși aveau 10 studenți anual, 20 în ultimul an, în 2018 bugetarii de lux și neam de la UMF Târgu-Mureș au inventat 100 de locuri la medicina militară, cu mențiune că dacă nu se ocupă se transformă în locuri cu taxă pentru civili! Potlogăria a ținut, candidații la medicină militară  nu au reușit în două sesiuni(!) să ocupe locurile, spre bucuria bugetarilor de lux și neamuri, care au tras restul locurilor la fraierul dispus să arunce 9000 de lei pe an universitar. Nu mai spunem că unii sunt prea proști ca să intre fără media de la bacalaureat, 9-10 și 3-4 în scris, media peste 5, medic militar îl facem!
DNA, posibilul cartel din epoca Copotoiu, umflat prețul peste noapte, dublat la români și triplat la străini (4500-8000 de lei), 8500 lei-5000 de euro! DNA, afacerea locuri fără taxă care se transformă din pixul bisericesc în locuri cu taxă. DNA, umflarea prețurilor la români, cu 1000 de lei anual, când bugetarii de lux au auzit că medii primesc mita electorală de la PSDragnea. Doar la farmaciști nu au umflat prețul, pe motiv că ăștia nu pot să-și deschidă cabinet, ca medicii și stomatologii. Nimic din partea studenților, zero reacție de la minister, doar DNA poate afla posibilele ilegalități. Asta în timp ce străinii plătesc de vreo 9 ani taxa neschimbată! Prostie sau hoție din banii românilor?!
ardealnews zicere:
Biroul Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Mureș anunță calendarul de admitere la Medicină Militară, pentru anul universitar 2019-2020, la Catedra de Pregătire Medico-Militară (Institutul Medico-Militar București) de la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș fiind scoase la concurs 56 locuri, dintre care 50 pentru Ministerul Apărării Naţionale și 6 pentru Ministerul Afacerilor Interne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.