marți, 9 iulie 2019

Banii târgumureșenilor au ajuns la niște olandezi cu lucrări de tot râsul

Banii târgumureșenilor au ajuns la niște olandezi cu lucrări de tot râsul
Să vorbești de garanții, în orașul în care escrocul schimbă la 2 ani pișcoturi sau trotuare cu garanție de ceas chinezesc și în care gunoaiele din administrație subestimează  terenul de sub Mureș Mall, pentru ca, prinși, să justifice o gaură în pământ, așa-zis pasaj, ca să apară milionul de euro! Pasaj inaugurat de vreo 3 ori și dat la reparații bisericuței bune de peste ocean sau cam așa ceva.

Stimați târgumureșeni, ne cerem scuze pentru disconfortul creat ca urmare a deteriorării pistei de alergare de la Platoul Cornești. Vă aducem la cunoștință faptul că acest obiectiv se află încă în perioada de garanție și urmează ca în cel mai scurt timp posibil, pista să fie refăcută.

Lucrările de reparații vor fi suportate de către S.C. Pergola Grădini Decorative SRL,  București, compania care a realizat obiectivul la care facem referire.

Mircea Moldovan
Director - Serviciul Public de Utilități Municipale

Ioan Gheorghiță
Dir.adj. – Administrația Domeniul Publicnii târgumureșenilor și prostia celor controlați de olandezi sau
Ce spune presa? în timp ce a patra societate parteneră, Pergola Grădini Decorative SRL, cu sediul în Timiş, este controlată de o companie olandeză, P.G. Architectuur BV.
https://jurnalul.antena3.ro/special-jurnalul/anchete/tun-de-45-de-milioane-de-euro-la-primaria-manescu-inainte-de-alegerile-locale-715057.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.