miercuri, 31 iulie 2019

Sindicatele din turism șantajează proștii PSD după ce borfașii PSD au furat din tichetele de vacanță pentru a ajuta șantajiștii din turism!


Sindicatele din turism șantajează proștii PSD după ce borfașii PSD au furat din tichetele de vacanță pentru a ajuta șantajiștii din turism!
Sindicatele din turism șantajează proștii PSD pentru a obține o săptămână în plus din vacanța elevilor. Nu le mai ajunge borfașilor că hoții PSD au ținut mortul viu numit turism românesc din banii bugetarilor, acum loazele vor să pupe dosul ălora și mai departe.  Puțină matematică, tichete de masă/norme de hrană, impozitate 10 la sută. Vin hoții PSD să ajute hoții din turism, probabil propriile hoteluri, moteluri, ca la Mureș sau aiurea și inventează impozitul de 41,5 la sută pe norma de hrană/tichetul de masă. De ce 41.5 la sută? Pentru că înmulțit cu 12 dă 1450, mai precis 1700, pentru că prostimea bugetară a rămas fără 145 de lei direct la început, înainte să primească hârtiile alea! Cum sună stat român, să iei impozit înainte să primești produsul? Hoție generalizată? Bandiții PSD nu au vrut doar să ajute muritorii de foame din turism, ci au obținu 60 de milioane de euro de furat pe gașcă. Cum fiecare bugetar plătește 145 de lei în plus și sunt un milion avem 60 de milioane de euro de furat de ciuma roșie sau cum îi place să i se zică. Cazul a fost prezentat la DNA, fără răspuns, la sindicatele borfașilor din învățământ și sănătate, la 3 ministere care au refuzat să spună cum de există un impozit imens, mai mare decât cel pe jocuri de noroc. Practic, populimea bugetară a plătit impozit cu vreo două procente mai mic decât ce a plătit Halep la Wimbledon!
P.S. Hoția nu e valabilă exact la paznici de pușcării, securiști, milițieni, polițiști, jandarmi și alte forțe de represiune și mită luată de la primării, pentru că ăia au legi speciale și actualizarea cu inflația. Doar proștii plătesc impozitele reale!
P.S.2. Prostimea bugetară nu s-a prins de înghețarea normei de hrană și a voucherului de vacanță, deși alea sunt definite ca fiind un salariu în vigoare. Ei bine, prostălăii mândri că sunt consiliați de evrei și israelieni au motivat furtul din buzunarul a un milion de fraieri ca fiind o ordonanță. A lui Boc! Hoții PSD vă mint că e în continuare criza mondială din 2009 și jegurile sunt încă liberi și nu închise pentru escrocherie?! Mândri că sunt hoți români cu consiliere israeliană/evreiască!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.