sâmbătă, 27 iulie 2019

DNA Târgu-Mureș, luminează-ne cu contractul pomană etnică, cu inculpați în familie colegi cu gașca lui Florea în dosare penale și probabil și religioasă, de la inculpații români din Primăria Târgu-Mureș!

DNA Târgu-Mureș, luminează-ne cu contractul pomană etnică, cu inculpați în familie colegi cu gașca lui Florea în dosare penale și probabil și religioasă, de la inculpații români din Primăria Târgu-Mureș!
Și poate așa aflați de ce bandiții banului public luminează în continuare panourile cu târgul de cariere din 2016, 2017, ați înțeles mecanismul hoției. Pentru că aduce bani la gașca etnică! DNA, ceva deranj la românașii abonați etnic?! Plus pomenile cu închiriere ornamente luminoase, montare și demontare, milioane de euro din bugetul local pentru românași!

Msnews.ro zicere:

ILUMINAT PUBLIC. Administrația publică a municipiului Târgu Mureș (controlată de primarul Dorin Florea și căreia comunicatorii slab pregătiți ai instituției o numesc incorect “Primăria Târgu Mureș”) a livrat primele două contracte asocierii de firme căreia i-a predat gestionarea pe următorii 4 ani a sistemului public de iluminat din oraș.



Într-o devoalare efectuată de Grupul de Investigație și care privește această afacere „luminoasă”, al cărei comutator l-a apăsat însuși Întâistătătorul Florea cu efectul epurării din pușculița orașului a „cel mult 24,8 milioane de lei” în 4 ani, msnews a scris AICI.



Revenind la prezent, însă, să consemnăm primele livrări de bani către campionii luminii din Târgu Mureș, respectiv asocierea de firme locale controlate de următorii abonați publici (argumente în același link de mai sus): Valentin Teofil Mureşan (Insta Grup), Ioan “Nelu” Luduşan și Georgiana Aron – fiica lui Ioan Nucu Man (Kronos Life Construct) și familia Bocicor (Intra Serv – Alin Ovidiu Bocicor, Leontin Vasile Bocicor și Ioan Leontin Bocicor).



Cât se livrează în primă fază (pentru că, ne-am înțeles, contractul e pe 4 ani, până în vara anului 2023)? 900.000 de lei (echivalentul a peste 190.000 de euro). Pentru ce? Pentru lucrări de mentenanță (adică de întreținere). Contractele au fost semnate în 19 iulie 2019 – sume rotunde, să nu se-ncurce aritmeticienii: 800.000 de lei primul contract, 100.000 de lei al doilea contract (sumele cuprind TVA).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.