miercuri, 3 iulie 2019

Maior amenință consilieri și intră ilegal în ședință de CL și voi nu chemați polițiile mânjite cu bani publici de inculpații din Primăria Târgu-Mureș și nu îi faceți dosar penal inculpatului?!

Eterna poveste, cu consilieri care au ajuns slugi la inculpații români din Primăria Târgu-Mureș și când ăia nu vor să mai fie fraieri sunt amenințați de orice inculpat român. Când ați votat pentru toate golăniile etnice, pornind de la calculatoare, paze, festivaluri, statui, autorizații pentru fabrici, clinici și altele, nu v-ați băgat în troacă singuri?!
DNA, avocații primăriei primesc apoi plăcerea de a apăra și în privat inculpații de la butoane care le-au nășit afacerile, cei care tipăresc, filmează și altele pe primărie lucrează și în privat, în campanie, pentru angajatul primăriei, consilierii locali își rezolvă afacerile personale pe firme personale și ale familiilor prin vot la ce cere gașca etnică și voi ați scos și consilierii din dosarele penale, de la statutul de complici. Ați dat mesaj bun!
P.S. Târgumureșeni, le plătiți din banii publici sindicatele sportive(90.000 de lei!), excursiile folclorice și după vin, fotbalul (20000 de lei!), taberele de pictură(15000), canalul, apa, telefonia și curentul și mai aveți pretenția să considerați poliția locală și poliția controlată de sereiștii pensionari ca fiind în slujba cetățeanului?! Bine că nu vă împușcă, la o beție, la comandă, cu pistolul Glock de pe vremea achizițiilor PDL de la Lotus sau să vă urmărească în mediul virtual, la comanda infractorilor cunoscuți și deja condamnați de statul român, prin diverse instituții.

https://ardealnews.ro/2019/07/03/incident-consilier-local-injurat-si-amenintat-cu-bataia-de-un-intrus-la-comisia-de-buget/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.