joi, 4 iulie 2019

Locul cu parcare persoană cu handicap este pentru retardul din Primăria Târgu-Mureș care a decontat banii voștri pe român rupt de foame?!

Locul cu parcare persoană cu handicap este pentru retardul din Primăria Târgu-Mureș care a decontat banii voștri pe român rupt de foame?!
Se pare că răspunsul de la conducerea bucureșteană a Poliției Române întârzie. Instituția aia care are la Târgu-Mureș mânjire cu bani publici de la inculpați români din primărie, pe motiv de apă, canal, telefonie, reparații mașini, combustibil, mese festive, multe zeci de mii de lei cu speranță de protecție din partea inculpaților români. Rahat etnic splendid, visata protecție cu pistoale Carpați și Glock, în cazul poliției cu 12 clase și conduceri sereiste, băieții care au inventat sindicalismul sportiv, taberele de pictură și alte rahaturi etnice de primit banii cu nesimțirea specifică și cu damf SRI.
P.S. Ghiciți ce român a trasat alea și ce contracte de nesimțire a avut anterior cu primăria inculpaților români din Târgu-Mureș!
P.S.2 Nici un neuron cu chipiu nu are curajul să scormonească rahatul și să ducă borfașii unde le e locul, pentru încălcarea legilor naționale. Treceri de pietoni pe trotuare, treceri de pietoni în zid, locuri pentru persoane cu handicap, ca borfașul etnic să poată deconta fără număr, parcări trasate pe trotuare și numai că nu avem o inaugurare cu un retard al casei de comenzi, ca să fie mizerie etnică finală și bună de împachetat prostimii.
P.S.3.Păcălicii români au furat și banii publici pentru 82 de indicatoare ilegale și bilingve, cum spune conducerea Poliției Române, de la București. Nu se decontează pe maghiarul tolerat, ghiciți ce borfaș român a luat banii, DNA?!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.