sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Asfaltarea etnică și prietenească la Târgu-Mureș sau cum mortul Lăurean ia bani după moarte de la prietenul și denunțatul la DNA, Florea Dorin

Asfaltarea etnică și prietenească la Târgu-Mureș sau cum mortul Lăurean ia bani după moarte de la prietenul și denunțatul la DNA, Florea Dorin
Exact în mijlocul traficului, vineri, ora 12.30, asfaltare însemnând o lopată din bitumul jegos marca Citadin, nici o jenă, probabil au decontat inculpații români ceva mii de euro pentru....urgențe. DNA, că tot ai ceva plângeri lăuriene, nimic de verificat la posibile fapte de corupție ale inculpaților din primărie la decont fără milă și pe amici și dușmani? Tot ce ține de asfaltare, betonare, bituminare, trasat linii și planta gunoiul de pișcot sunt dovedite ca afacerile etnice pe etnicii din camarilă, pe prieteni, pe sectanți, pe subordonați de partid, așa că nu e greu, nu? Nici un retardat de-al lui Florea la inaugurat acoperirea gropii? Ce au fost și ce au ajuns neterminații de la consiliere!
P.S. Poliții cu serteiști sau nu, cu cadouri de la inculpații etnici din primărie cu speranța de protecție, ceva deranj? Sau continuați cu tabere de pictură, excursii după vin, reparat mașini, plimbat subordonate în excursii, cu fotbal și sport sindicalist din banii fraierilor de târgumureșeni?! Să vă fie, rușine! Ași spart cam o sută de mii de lei de la târgumureșeni, sunteți oameni sau slugi plătite din banii publici care nu ajung la copii, școli și spitale, ci la neuronul cu chipiu care face umbră inculpaților?!
P.S.2 Rețineți hoția din banul public, cu 80 de indicatoare bilingve și ilegale, cum a comunicat conducerea Poliției Române. Ce afacere au avut unii escroci etnici pe gașca etnică și ce bandit a luat banii pe indicatoarele care nu apar în licitații, nu sunt inscripționate cu numele fabricantului și au fost montate de demenții cu duhoare SRI înainte de marșul secuilor?! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.