joi, 17 ianuarie 2019

Se apropie 15 martie, încep provocările care miros a... servicii și naționalism ieftin și românesc?!


Se apropie 15 martie, încep provocările care miros a... servicii și naționalism ieftin și românesc?!
Pe același motiv ca și cu lipit autocolante în limba română, cu poliția cu 12 clase condusă de ex-sereist, în campania electorală a lui Florea, în care spui că unii din alte partide vor ataca la noapte orașul și numai Florea românul îl apără, provocare ordinară recunoscută de Florea ca fiind a lui Bretfelean cel zburat de prea multe grade... sereiste!
P.S. E tot orașul ăla cu vreo 99 la sută din dedicațiile și licitațiile  primăriei pe firme de români și cu ceva pomeni pentru maghiari la votul pentru diverși idioți sau interese românești (pază, publicitate, spații verzi, demolări, reparații școli, traduceri, mega-calculator, Peninsule și concerte, pentru  autorizații extinderi pe firme proprii și alte alea). Ca idee despre cât de supărați trebuie să fie maghiarii pe... Crăișor!

 Și cum aici nu e vorba de grofi și anumite păduri de interes românești de pe lângă locuri natale și de avocați români ai instituției care apără inculpați români, măcar e de bine! http://citynews.ro/eveniment-29/plangeri-penale-impotriva-mostenitorilor-banffy-122139
Ca și la provocarea de același nivel: PSD și UDMR vor vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureș, cu autocolante întâmplător de dimensiunile celor ale lui Florea și lipite exact în același loc cu ale lui Florea! Ilegale și pentru că prostălăii cu damf de servicii au reprodus culorile steagului unui stat, la alegerile europarlamentare!

Provocare închisă cu grație pe vremea unui anumit DNA.   Înțelegeți mecanismul, răii de la UDMR scriu în română, ca să înțeleagă românul, iar românul, generos, pune 80 de indicatoare ilegale, bilingve și neasumate, la trecerile de pietoni, cu ocazia marșului secuilor!




Curat murdar, măi, ăștia de la...UDMR! Patria a priori sau ce naiba e gargara asta?!
Ardealnews:
„Scandalos!!! Provocatori fără de minte au cutezat, astăzi, să murdărească faţada unei clădiri de referinţă din Târgu-Mureş, a Casei memoriale ,,Avram Iancu”, de pe strada care poartă (re)numele Crăişorului munţilor, a eroului naţional al românilor. În inscripţia profanatoare sunt incluse, cu conotaţii triviale, şi numele martirilor Horea, Cloşca şi Crişan, simboluri ale mişcărilor ţărăneşti şi răscoalei din 1785, murdăria încheindu-se cu urarea ,,Trăiască Ungaria!””, a scris Marius Paşcan, pe Facebook.

Parlamentarul PMP se întreabă dacă va există curaj în aplicarea legii.

„Să vedem acum cine se teme mai mult de UDMR şi evită aplicarea corespunzătoare şi respectarea legii la Târgu-Mureş? Cui îi tremură genunchii pentru o funcţie publică, când trebuie să-şi facă datoria profesională pentru climatul necesar de linişte şi siguranţă publică?! Curaj, aplicaţi cu fermitate legea, voi fi cel dintâi care vă apără politic şi sunt sigur că toţi mureşenii responsabili, cei care doresc pacea, bună convieţuire interetnică, concordia şi armonia acestui municipiu şi judeţ, vă vor susţine şi aplauda!”, a conchis Marius Paşcan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.