marți, 29 ianuarie 2019

Tot despre poliția târgumureșeană super-odihnită și super-stimulată cu cadouri din banii publici de la inculpații români!


Tot despre poliția târgumureșeană super-odihnită și super-stimulată cu cadouri din banii publici de la inculpații români!
Doar DNA Târgu-Mureș nu (mai) verifică excursiile cu subordonate, taberele de pictură pe asociațiile sereiștilor, mâncatul și băutul la revelioanele pensionarilor, sindicalismul pe bani publici, cupele fotbalistice, reparat mașini și direcții, cumpărat combustibil, toate cu ideea de dorință de protecție de la inculpații români care fac proiecte de HCL cu dedicație și speranța angajării unei armate personale. Gagii în uniforme sunt angajații noștri, nu ai lor! Sau e Târgu-Mureșul etnic, în care orice măgărie etnică e necesară și recomandată?
Nesimțirea lor, lege și ordine la poliția americană, că aia nu răspunde la comenzi politice și la banii publici luați de inculpați, nu?!
P.S. Așteptăm ca firma vreunui român din gașca inculpaților să ridice mașinile, ca să mimeze poliția că muncește?!  Poliția care declara că vroia să lucreze și noaptea, când era stimulată de șmecherul care ridica mașini!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.