joi, 24 ianuarie 2019

Sindicatele din învățământ dau o limbuță pentru... mini-vacanță, pardon, responsabilitate la gripă. De luni nu mai există gripa sau e rost de alte zile libere?!


Sindicatele din învățământ dau o limbuță pentru... mini-vacanță, pardon, responsabilitate la gripă. De luni nu mai există gripa sau e rost de alte zile libere?!
Se spunea că se va da vinerea liberă la bugetari, e numai pentru profesori și alți angajați ai școlilor, pe motiv de... posibilă începere a epidemiei de gripă! Și sindicatele, responsabile, dau o limbuță în... poșetuță, la noul ministru-rector, Abramburica pusă de vreo 5(cinci) ori ministru de gașca PSD! Unele dintre cele mai proaste sindicate pupă vârtos, deși sunt de râsul lumii sindicale: dovadă că angajații nu aveau tichete/norme de hrană, că se furau bani, pe motiv de taxă  de... nesindicalism, că se făceau creșteri pentru amărâți în ritm de melc și angajații erau folosiți în mizerii electorale fără ca un sindicat de rahat să condamne folosirea sclaveților (mese pentru 1700 de profesori, mită electorală, tichete din banii publici, mită electorală, cel puțin la Târgu-Mureș, plus încolonat și aplaudat prostălăul român din primărie, minister, consiliu județean ș.a.m.d. ).
P.S. De 24 ianuarie copiii/elevii sunt invitați să meargă la hore, la aglomerări umane. Sigur nu e pericol să ia gripă de aici, doar la școală e, patriotismul nu duce la boală, nu?!
Federația Sindicatelor Libere din Învățământ consideră că decizia de suspendare a cursurilor, vineri, în toate școlile, ”reprezintă un act de mare responsabilitate față de elevi, angajații din educație și familiile acestora, în condițiile în care țara noastră se confruntă cu riscul apariției unei epidemii de gripă”, potrivit unui comunicat de presă.Hotnews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.