sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Atenție, OPC Mureș. firma vieții nu are elemente necesare activității, la căutarea pe internet ! Căscați ochii, pensionari!

Atenție, OPC Mureș. firma vieții nu are elemente necesare activității, la căutarea pe  internet ! Căscați ochii, pensionari!
Excursioniștii ochelarilor vin în Târgu-Mureș, mână în mână cu gașca de la organizația de pensionari și oferă așa-zise consultații gratuite pensionarilor. Pe fluturaș e un site care nu funcționează în totalitate, singurele informații sunt două telefoane mobile, un rahat de pe facebookul unuia, iar pagina aia mizerabilă de prezentare e pe o firmă numită Unik Optk L.S.D.  https://www.listafirme.ro/unikoptik-l.s.d.-srl-34414422/
Nimic despre prețuri, garanții, absolut nimic despre ce presupune să ai încredere într-un gagiu angajat de firma de construcții, transport sau ce e, care să-și ia jumătate din bani înainte și tu să aștepți ca excursionistul optic să-ți trimită prin poștă ochelarii și să încaseze cealaltă jumătate din suma de bani care e secretă!
Cum e, OPC Mureș, cu obligativitatea să se prezinte autorizații, J-uri și alte cele, contact, garanții?! Sau e pentru pensionari, adică lipsă?!
Firmă abonată la excursii optice, cu o mizerie roșu-galben-albastră, pe mintea ălora drapelul României!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.