marți, 15 ianuarie 2019

Zici chestii nasoale de demenții PSD-ului și ALDE, iei sancțiuni! Realitatea contra minciunii de partid și de duhoare a hoției pur românești!


Zici chestii nasoale de demenții PSD-ului și ALDE, iei sancțiuni! Realitatea contra minciunii de partid și de duhoare a hoției pur românești!
CNA-ul controlat de partidele guvernării, cu  inși în slujba partidului unic sau cu infractor unic, a dat sancțiuni în presă celor care au prezentat  altfel decât ce au vrut politrucii nenorociți să se vadă ce se întâmplă în stradă, mineriada cu jandarmi cu maximum 12 clase, contra celor care au plecat din țară. Realitatea TV a luat sancțiuni care urmăresc să fie primii pași în desființarea postului, după modelul OTV, iar demenții care mint non-stop, șantajează sau manipulează pensionarii și alte categorii sociale sau profesionale sunt protejați de gașca etnică corespunzătoare.  Un motiv în plus ca gunoiul CNA să fie desființat, dacă se ocupă doar de dușmanii poporului PSD și ALDE. Ai îndrăzneala să difuzezi imagini cu atacul criminal împotriva populației? Trebuie să fii plesnit! Îndrăznești să spui că forțele de așa-zisă ordine au urmărit să provoace morți, lovind manifestanți și oameni pașnici în cap și în organe sexuale? Iei sancțiuni! Arăți imagini cu infracțiuni contra israelienilor care duc la vremuri de tristă amintire, de represalii etnice de istorie defulatăsă ți se închidă gura! Difuzezi altceva decât manipulările de uniformă, cam ca la Târgu-Mureș, martie 1990,  iei sancțiuni? Zici de achiziții speciale pentru gaze toxice, ești dușmanul demenților PSD și ALDE. Agenturili trebuiau să fie legitimate de propaganda latrinelor, sorosiștii trebuiau arătați cu degetul, demenții din jandarmeriile cu 12 clase doar datorită intrării în NATO și UE (!) trebuiau scoși ca eroi. Nasol, nu a ținut! Pentru că au existat televiziuni ca Realitatea TV. Pentru ceilalți există adevărul tâlharilor români condamnați, cu familii chiar și nu chiar atât de românești și de tradiționale, există adevărul televiziunile pușcăriașilor ordinari sau fugitivi  și minciunile non-stop ale slugoilor care dorm prin studiouri, foști pușcăriași, avocați de pușcăriași, miniștri în slujba gunoaielor de hoți români și așa mai departe, toate speciile de ordinari ai manipulării TV.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.