miercuri, 23 ianuarie 2019

Buncărul de radioterapie pe care nu l-a făcut managerul vieții se va face?!


Buncărul de radioterapie pe care nu l-a făcut managerul vieții se va face?!
Pentru cunoscători, anul aceasta ar urma să apară la Târgu-Mureș și un alt buncăr și un aparat la privat, pentru care statul român ar urma să plătească o sumă cam de 3 ori cât decontează pentru o ședință la stat. Probabil un motiv pentru care nu s-a mișcat mai nimic și dacă se mișcă se mișcă, probabil, în sensul dorit de românul cu mansardări și directorate UMF, care face proiecte pentru reabilitare clădire Oncologie și Pneumo  și construire buncăr radioterapie. Pariem pe ins?! E din sistemul medical și e frate de ins dintr-un anumit sistem, de pe lângă un anumit ins de partid.

MSNEWS ZICERE:
INVESTIȚIE. Deși finanțatorul public (Consiliul Județean Mureș) a aprobat încă din aprilie 2018 documentația și indicatorii tehnico-economici ai noului centru de radioterapie al Secției Clinică de Oncologie Medicală din cadrul Spitalului Clinic Județean Târgu Mureș, finalizarea noului buncăr (și a spațiilor conexe) se va face, în cel mai fericit caz, la sfârșitul lunii octombrie 2019.



Investiția din bugetul CJ Mureș, de peste 1 milion de euro, are semnat contractul de execuţie, însă mai trebuie obținute autorizaţiile de construcţie, a precizat astăzi, președintele CJ Mureș, Péter Ferenc, durata de execuţie fiind de 9 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.