luni, 21 ianuarie 2019

DNA, afacerea etnică parchet pentru ploaie și ninsoare?!


DNA, afacerea etnică parchet pentru ploaie și ninsoare?!
Doar în orașul dedicațiilor și pomenii pur românești, așa că DNA Târgu-Mureș, ai un indiciu în plus. De ce se chinuiau prin noiembrie ca să schimbe parchetul? Ca să pună alt gunoi, care să fie udat de intemperii. Ploaie și ninsoare vreo 3 luni, aici au fost banii dumneavoastră și interesele etnice românești. Culmea e că aici nu a venit vreun retardat pentru a-și face campanie electorală, dovadă că agramații - unii bilingvi - și-au înmormântat și consilierea la canal.
P.S. Jegul de pișcot, bitumul mortului sau asfaltul condamnatului pentru mită nu au decât 2 ani garanție, maximum 3. Pentru că alți bani de primit de la inculpații români care fac abonament la gașcă, sectă, etnie, partid. 
P.S. Centrul de golăneli Mihai Eminescu, adică de hrănit mii de pensionari din banii publici, pentru decont fără număr la gașcă și pentru imagine pe escroc dovedit de statul român, de partid, care vrea să continue pomana  etnică, sectantă și de partid  la primăria etnică, parcări cu trasare ilegală de treceri  de pietoni, locuri pentru persoane cu handicap, pentru gagiul român cu vopselele și contractul, plus loc de dans, pe parchetul ăla ordinar din fața poetului basarabean. Rahatul ăsta se numește centrul cultural Eminescu! Măcar nu au mai făcut târg de chiloți acolo!
Rahatul decontat în noiembrie și...specialiștii:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.