joi, 10 ianuarie 2019

Inculpații din Primăria Târgu-Mureș pregătesc o altă excursie pentru gașca etnică, în Germania. Tot ăștia refuză să repare acoperișul Școlii 7, care așteaptă, probabil, să omoare un elev!

Inculpații din Primăria Târgu-Mureș pregătesc o altă excursie pentru gașca etnică, în Germania.  Tot ăștia refuză să repare acoperișul Școlii 7, care așteaptă, probabil, să omoare un elev!
În timp ce inculpații români dau excursii cadou la gașca etnică din dotare, adică ultimii angajați români, cu nici un an experiență, acoperișul - sau mai bine zis o cornișă - e gata să cadă în capul elevilor. Școala asta are vreo 70.000 de euro praf pe așa-zise reabilitări tâmplărie lemn, pază pe maghiarii tolerați de gașca etnică, camere de supraveghere care se pare că nu filmează nimic, privatizarea spațiului verde în favoarea escrocilor cu parc pentru preșcolari și bebeluși și a terenului de sport în favoarea unui maghiar cu echipă de fotbal. Ceva deranj la escroci români și unelte maghiare, DNA Târgu-Mureș? Sau așteptați un alt mort maghiar?! Sau așteptați o altă vizită a retardatului, electorală?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.