sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Românașii care primesc în Târgu-Mureș banii publici din bugetul local pe indicatoare rutiere inutile sau ilegale și-au retras un indicator!

Românașii care primesc în Târgu-Mureș banii publici din bugetul local pe indicatoare rutiere inutile sau ilegale și-au retras un indicator!
Orașul pomenilor pur românești, dovadă a demenței etnice și necesare la vot pentru hoți români pentru furt românesc - cândva și pe buletine care trebuiau să modifice structura etnică, caz PNA (!) - are și afaceri dedicate pentru băieții veseli și români cu semnalizări și trasări rutiere. Cum ăia pun indicatoare oriunde, pentru ca inculpații români din Primăria Târgu-Mureș să le dea pomenile etnice, normal că trebuie plesniți. După ce au pus de n ori un indicator în curbă, pe care îl loveau mereu camioanele sau autobuzele, tontălăii au dat jos indicatorul! Banii dumneavoastră au fost, însă, deja sparți etnic. După modelul escrocilor români care au făcut și indicatoarele rutiere bilingve, româno-maghiare, pe care poliția le declară ilegale, dar demenții le numesc de informare a populației! 80 de indicatoare din banii populimii, bani pentru gașca etnică care nici măcar nu-și trece firma de rahat pe indicatoarele ilegale și plantate cu ocazia marșului secuilor. Ceea ce pute iar a rahat via SRI și prea multe... grade!
P.S. Ce dement a pus gunoiul bilingv și cu ce sunt șantajați polițiștii din Târgu-Mureș, în afară de tabere, excursii, reparații, combustibil, fotbal și sindicate din sute de mii de euro din bugetul local, pomană prin inculpații români?! DNA Târgu-Mureș, ceva lucrare pe subiectul semnalat instituției?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.