miercuri, 2 ianuarie 2019

Sputnik oferă premii de presă unor slujbași de la propaganda de partid și de hoți români


Sputnik oferă premii de presă unor slujbași de la propaganda de partid și de hoți români

Ochii mari la propaganda rusă, care înțelege cel mai bine care sunt propagandiștii români în slujba partidului și a inculpaților români. Presă și numele ălora, blasfemie, în țara furtului românesc de 100 de ani în teritoriile care au acceptat să se unească cu România furtului de vreo 160 de ani, dar rublele au decis că ăștia sunt băieții cei mai tari la propagandă în România. Să le respectăm alegerea și să delimităm presa adevărată de gunoaiele de instituții de presă cu interese în slujba hoților români, de șantajiști dovediți sau încă trimiși în judecată și de alți demenți care împut creierele pensionarilor și ecranele televiziunilor de borfași români cu șantaje și amenințări la adresa statului român.
Rfi.ro zicere:
Site-ul în limba română al platformei ruse de propagandă Sputnik a publicat, la sfârșitul anului trecut, un "clasament al presei" cu "cei mai buni ziariști și realizatori TV" din România.

După cum remarcă mai multe publicații de dreapta, laureații sunt mulți

dintre susținătorii măsurilor PSD pe tema justiției și împotriva luptei anticorupție, oameni și medii ce promovează acțiunile guvernului PSD.

Între cei premiați de oficiosul Kremlinului, se află Răzvan Savaliuc, premiat pentru "presă de investigație, realizatorul Tv Victor Ciutacu și analistul Bogdan Chirieac , premiați  pentru "presă politică și de eveniment".

Pentru "concept editorial și management de presă", Sputnik îl premiază pe Dan Andronic de la Evenimentul zilei.

Sputnik a acordat premiul pentru "agenții de presă", site-ului DC News.

În fine, distincția intitulată „Puterea presei"este acordată  realizatorului TV  Mihai Gâdea și postului de televiziune Antena 3.

La sfârșitul anului, o altă publicație, Newsweek, a scris despre "caracatița" jurnaliștilor și analiștilor care ar fi plătiți de PSD, nominalizându-i printre aceștia pe Răzvan Savaliuc și Bogdan Chirieac, premianți ai propagandei ruse.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.