joi, 31 ianuarie 2019

Mureșenii fac lucruri tâmpite

Mureșenii fac lucruri tâmpite
Propaganda anti-vaccin a mureșenilor, la fel de bolnavă ca îndemnul la vaccin doar după ce s-a ivit epidemia. Firmă din Târnăveni, care a pus mizeriile ilegale în Târgu-Mureș și în alte localități din județul Mureș, benficiarul măgăriei: cunoaste-riscurile.ro. Dacă deținătorul siteului respectiv e pe persoană fizică e mai greu de săpat cine e în spate, dar la donații, pe site, apare și un nume:  Ganea Cristina Maria. Dacă căutați pe net după nume apare o persoană din Bistrița Năsăud, ca PFA și o doamnă din Cluj, cu proces pe motiv de ADN și stabilire paternitate. Că e  vorba de vreo doamnă din astea, că o fi alta, nici nu contează, important e să cunoști riscul ca să te învețe alții cum e mai...bine. Chiar și pe banii tăi!

  Domain Name: cunoaste-riscurile.ro
  Registered On: 2017-10-01
  Expires On: 2022-09-30
  Registrar: ICI - Registrar
  Referral URL: http://www.rotld.ro

  DNSSEC: Inactive

  Nameserver: dns.gazduire.ro
  Nameserver: ns1.gazduire.ro
  Nameserver: ns2.gazduire.ro

  Domain Status: OK

Information Updated: 2019-01-25 18:33:07


Panoul cu mesajul "Vaccinurile sunt contaminate – metale grele, ADN uman, ADN animal", amplasat la Cluj chiar cu o zi înainte ca în România să fie declarată oficial epidemie de gripă, a fost retras joi, în urma presiunii publice, chiar de către firma care îl amplasase, a declarat, pentru HotNews.ro, Emanuel Ungureanu, deputat USR de Cluj și vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților. Este vorba despre o firmă din Târnăveni, care amplasase ilegal panoul.

Panouri anti-vaccinare au fost amplasate în mai multe localități din țară în ultimele zile, în contextul în care Ministerul Sănătății a declarat ieri epidemie de gripă. Astfel de panouri au fost amplasate în Târgu Mureș, pe str. Gheorghe Doja, în județul Brașov pe drumul spre Predeal, în localitățile Corunca și Târnăveni, din județul Mureș, precum și în județul Cluj.

Panourile conțin mesaje precum "Vaccinurile sunt medicamente – citește prospectele. Cunoaște riscurile", "Tu ai mânca un măr dacă ar fi injectat cu ingrediente din vaccinuri?" sau "Vaccinurile sunt contaminate – metale grele, ADN uman, ADN animal".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu