marți, 15 mai 2018

Ardealnews.ro scrie de banii cu care e rezolvată imaginea lui Florea și a prietenașului Maior, pe motiv de comunicate primărie și campanie electorală. Nimic despre intermediarii Zereș, Cătană și Cornaciu, pentru că presa târgumureșeană e obișnuită să nu meargă la licitații, de frica ălora, banii vin la ea prin înțelegeri cu… intermediarii, care le prezintă o așa-zisă ofertă de servicii de intermediere la banul public!


Ardealnews.ro scrie de banii cu care e  rezolvată imaginea lui Florea și a prietenașului Maior, pe motiv de comunicate primărie și campanie electorală. Nimic despre intermediarii Zereș, Cătană și Cornaciu, pentru că presa târgumureșeană e obișnuită să nu meargă la licitații, de frica ălora, banii vin la ea prin înțelegeri cu… intermediarii, care le prezintă o așa-zisă ofertă de servicii de intermediere la banul public!
Am scris ani în șir de măgăria: ești în presă, iei bani fără licitație, de la intermediarul lui Florea, pentru a publica prostiile de la biroul de presă cu băieți veseli foști în presă, pentru albit Florea și gașca. Și dacă e nevoie se mai sare din primărie cu chirii relaxante, cu diplome, cu mese rotunde sau nu, ca să se simtă și ziaristul om. Pentru DNA, mecanismul funcționează și cu cei care fac campanie și sunt în gașca lui Florea și au contracte exact pe primăria lui Florea, de imagine, de urlat pe scenă, de consiliere agramată, cu târguri, cu traduceri, cu impresariere și dumnezeul etnic mai știe ce. Se folosesc banii publici pentru campania electorală și decontarea se face pe firmele abonate deja la primărie, pe servicii reale sau imaginare?! Așteptăm răspuns de la DNA Târgu-Mureș!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.