luni, 7 mai 2018

Câți bani au fost făcuți praf de inculpații români din Primăria Târgu-Mureș pe indicatoarele Kiss Unicum?


Câți bani au fost făcuți praf de inculpații români din Primăria Târgu-Mureș pe indicatoarele Kiss Unicum?
Marea dragoste a inculpaților români pentru firma Kiss Unicum - am înțeles a unui maghiar considerat mișto de etnicii români – a impus în ultimii vreo 5 ani zeci de mii sau sute de mii de indicatoare rutiere, aruncate în oraș înghesuit și minuscul, cu 5 km între orice cartiere. Unde nu au avut să etaleze prostiile, unele dublate, mai ales pe sensurile unice inventate de ăștia, atenție DNA la poliția locală și cea cu școală care primește cadouri cu duhoare de mită/taxă de protecție/ ajutoare sociale pentru chipiul cu neuron, din banii publici de la inculpații români, s-a inventat indicatorul pe panou deja existent, pe case, pe țevi de gaze, pe stâlpii de iluminat. Câți bani au făcut praf inculpații români și cum e, DNA Târgu-Mureș, cu cadourile cu tras linii pe aflat pentru românii și horățeii dragi din camarilă? Alte multe zeci de mii de euro pentru marcaje, refaceri de marcaje, pentru făcut parcări ilegale, sub geamul locuințelor sau punând în pericol viețile pietonilor și ale șoferilor. Tâmpenii etnice de oraș vrut îndobitocit etnic, 100 de ani de ceva românesc la Târgu-Mureș, nu, inculpați români?!  
 P.S. Întrebați inculpații cum e cu indicatoare din banii publici pentru afacerea hoțească ridicat de mașini bunuri ale altora! Rețeta succesului etnic, din banii românilor, maghiarilor, evreilor, sașilor care se încăpățânează să locuiască în orașul unor escrocherii pur românești. Exact ca escrocheria containere pentru Țerbea, din banii publici, de la gagiul lui inculpat, cum a identificat hoția etnică Curtea de conturi! 


P.S.2 Întrebați sereistul ratat cum e cu indicatoare ilegale, puse pentru marșul secuilor! Cât de proști sunt ăștia? Cine și ce bani a furat pentru indicatoarele ilegale, desemnate astfel de conducerea centrală a  poliției?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.