sâmbătă, 5 mai 2018

Inculpații din Primăria Târgu-Mureș fac imediat alt târg de arte și meserii cu mizeriile de panouri iluminate de anul trecut încă făcând pagubă bugetului local!


Inculpații din Primăria Târgu-Mureș fac imediat alt târg de arte și meserii cu mizeriile de panouri iluminate de anul trecut încă făcând pagubă bugetului local!
E simplu, interese etnice se cheamă la Târgu-Mureș și târgul de arte și meserii. Prilej să faci praf câte 50.000 de lei pe așa-zisul târg, să cari elevii la mizeria asta, să ajuți niște coafeze sau patiseri cu firme agreate de inculpații români și maghiari, să pui zeci/sute de afișe, de panouri pe stâlpi, care sunt luminoase și banii pentru iluminat vin tot din bugetul local, să fie escrocheria maximă. Plus să scoți mizeria numită revistă de arte și meserii pe cine trebuie. Plus interese la spațiile școlilor, care sunt aur curat pentru inculpații care mimează interes pentru calificarea elevilor. Românism pur de Târgu-Mureș, cu vreo excepție de maghiar verificat și care intră în horă cu inculpații.6 luni de expus gunoiul luminos, echivalent la potlogăria inculpaților cu ornamentele de Crăciun, abandonate pe domeniul public, dar care făceau bani frumoși la gașca întreținută, pentru că, ce să vezi, contractele erau și de...închiriere!
P.S. DNA, contractul lui Florea cu tanti cu firma de protecție și pază. Pentru ce s-a inventat asta? Poate ne explică UDMR ,cu votul pentru vreun retardat majoritar sau pentru vreo golănie sportivă sau nu din banii publici?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.