marți, 29 mai 2018

Defibrilatoare și manechine la 50 de școli târgumureșene și echivalentul cheltuirii banilor pe poliții și PFA-iștii din primărie


Defibrilatoare și manechine la 50 de școli târgumureșene și echivalentul  cheltuirii banilor pe poliții și PFA-iștii din primărie
180.000 de lei pentru 50 de școli și grădinițe târgumureșene, deși numărul instituțiilor e mai mare. Beneficiarii poate îi ghiciți. Echivalentul în bani publici votați tot de consilierii locali în ceea ce urmează:
Cupa poliției locale la fotbal, 20.000 de lei, adică 11 la sută din defibrilatoare și manechine!
Bani publici pentru AS sindicală a poliției locale și a primăriei, atenție mare, DNA Târgu-Mureș, 45.000 de lei, adică 25 la sută din defibrilatoare și manechine!
Bani publici pentru tabăra de pictură a bretfeleanului vultur albastru, 15.000 lei, adică cam 9 la sută defibrilatoare și manechine!
Bani  pe PFA-ul  universal al lui Clodu Maior, vreo 35.000 de lei, adică cam 20 la sută din banii pe defribilatoare și manechine!
Bani pe reparațiile mașinilor de poliție, în speranța cumpărării de bunăvoință din partea oamenilor numiți ai legii, 26.000 de lei, adică cam 14  la sută din defibilatoare și manechine! Pentru costul combustibilului pentru mașinile MAI faceți voi calculul, era vorba de vreo 700 de litri lunar, tot în speranța bunăvoinței, tot din banii publici din taxele și impozitele voastre, nu?!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.