duminică, 13 mai 2018

Să o critici pe Dăncilă e tot cum l-ai împușca pe Bambi!


Să o critici  pe Dăncilă e tot cum l-ai împușca pe Bambi!
Lineker e autorul unei replici de milioane: Să îl elimini pe Buffon este ca și cum l-ai împușca pe Bambi. Luați deoparte atacantul și portarul și înlocuiți în replica de mai sus Buffon cu Dăncilă. Este că să te superi pe Dăncilă e cam și cum l-ai împușca pe Bambi?! Atâta candoare, seninătate și încântare, poezie pură în exprimare, metaforă pură pe două picioare și o coafură pe măsură! Metaforă și aia!
Știri pe surse dixit:
Astfel, potrivit unui filmuleţ publicat de Rome Reports, Viorica Dăncilă l-a salutat pe Papa Francisc în engleză, spunându-i: „Șfinția Voastră, I am very glad for this opportunity” (in trad. – sunt foarte bucuroasă pentru această oportunitate). În engleză, formula de adresare este Your Holiness (Sfinția Voastră).

Ulterior, premierul României a apelat la un translator. Pe înregistrare se mai aude cum aceasta vorbeşte în limba română atunci când îi oferă liderului Bisericii Catolice cadouri. „Seminţe de mărar… iar aici o să vă bucuraţi de roadele acestui pom mulţi ani de acum încolo”, spune Viorica Dăncilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.