sâmbătă, 12 mai 2018

Mândri că sunt români, ai lui Dragnea sunt… antisemiți!


Mândri că sunt români, ai lui Dragnea sunt… antisemiți!
Nasol, pentru ăștia, pentru că orice acțiune împotriva arabilor se numește tot antisemitism, ca și orice acțiune împotriva israelienilor/evreilor! Așa că obligația cu mutarea ambasadei, la cerința americanilor și de capul PSD-ului consiliat de evrei și israelieni, lovește în arabi exact cu cuvântul popular evreilor/israelienilor, adică cu antisemitism. Și, apropo de cuvântul evrei, cu care au încercat unii să îl atace pe președinte ca fiind…antisemit, evreii, în concepția tuturor, sunt minoritarii cu Talmudul care trăiesc în țările lumii, cetățeanul care locuiește în Israel fiind cetățeanul israelian. Poți spune, deci, evreu, cu referire la minoritarii din alte țări și nu neapărat cu referire la vreun cetățean al Israelului! Pentru analogie,  ungur e considerat în sens general cetățeanul Ungariei, dacă nu ne interesează etnia cetățeanului și maghiarul e sigur minoritarul din orice altă țară, acela care sărbătorește 15 martie.
P.S. România, Cehia şi Ungaria au blocat împreună o declarație a tuturor celor 28 de state membre UE care ar fi urmat să critice mutarea la Ierusalim a Ambasadei americane din Israel. Interesant, să blocheze UE România și Ungaria, două țări cu un trecut puțin fericit pentru evrei, cel puțin prin  Garda de fier și regimul Horty. Iar Cehia a avut și ea nenorociri la adresa evreilor, pe vremea Reichsprotektor-atului și a lui Heydrich!
P.S 2. Israel tocmai a câștigat un concurs înființat doar pentru europeni și la care au ajuns să participe toți care au chef și sunt pe alte continente. Doar ca idee, non-europenii israelieni au participat la Eurovision mai bine de 40 de ani și au câștigat de 6 ori, până și cu transexuali! Ca idee despre puterea acestei țări și despre cum își urmărește interesul în Europa în care se bagă și la fotbal - deși e vorba de competiții continentale - și despre non-antisemitismul la adresa israelienilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.