duminică, 6 mai 2018

Campanie electorală în școli. Ce problemă e, dacă profesorii își primesc deja mitele electorale?!


Campanie electorală în școli. Ce problemă e, dacă profesorii își primesc deja mitele electorale?!
Nenorociții de la PSD schimbă legile electorale și modifică un text pentru a putea face campanie electorală în școli. Să prostească și elevii care au împlinit 18 ani, dacă profesorii și alte categorii profesionale și-au primit mereu mitele electorale, la Târgu-Mureș sau aiurea și șefii de la IȘJ-uri și de la ministere sunt niște politruci nenorociți cu sprijin politic, care au misiunea să ajute partidul din care fac parte.
Remember, mitele târgumureșene din ultimii ani:
Mită electorală de la PDL-ul lui Florea, prin primăria infracțiunilor etnice și târgumureșene, mizeria 150 de lei tichetul Real. Dedicație pentru a face praf 200.000 de euro la hipermarketul iubit, Real.  Mita lui Florea s-a dat în campania electorală, mai precis în ultima zi de campanie pentru Băsescu. Nici o reacție de la DNA, dar era DNA-ul lui Curcă!

Mita de la Ponta, pentru așa-zisa învățare perpetuă de-a lungul întregii vieți. 7000 de profesori, de contabili, de administratori au primit mita doar în județul Mureș, zero dosare DNA! 700 de lei pe cap de mituit.

Mita de la Florea, 1700 de profesori care au mâncat gratis la cadavrul lui Țerbea. DNA a investigat, dar a zis că nu e mită cu adevărat, pentru că nu era în campania electorală. Nasol, 8 martie nu pică în campanie și banii târgumureșenilor au fost folosiți pentru a hrăni flămânzii de profesori, chemați să se pozeze cu Florea și cu un inculpat român al lui.



Real se cară din Târgu-Mureș! Anchetați până se mai poate afacerea cu tichete cadou în campania electorală PDL, dedicate pe magazin Real prin interesele jigodiilor de la Târgu-Mureș. Consiliul concurenței, te simți?!

Mita pentru profesori, în campania bezmetică a lui Ponta, rezolvată de pesedistul Someșan. Peste un milion de euro făcuți cadou doar mureșenilor!



Mita pentru profesori, în campania bezmetică a lui Ponta, rezolvată ieri de pesedistul Someșan. Peste un milion de euro făcuți cadou doar mureșenilor, ca să voteze banditul cunoscut 


Cadou electoral de la bandiții de la putere și pentru profesorii mureșeni: 700 de lei! 6.799 de cadre didactice, bibliotecari și alți angajați ai școlilor mureșene iau banii de la bandiții care le dau atenție electorală



Cadou electoral de la bandiții de la putere și pentru profesorii mureșeni: 700 de lei! 6.799 de cadre didactice, bibliotecari și alți angajați ai școlilor mureșene iau banii de la bandiții care le dau atenție electorală

Primarul Dorin Florea, alături de cadrele didactice cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii
Luni, 07 Martie 2016 12:51 | Imprimare | Email
Marime text:
Complexul „President” din Tîrgu Mureş a fost gazda întâlnirii dintre cadrele didactice din localitate şi reprezentanţii Primăriei municipiului. Întâlnirea, la care au participat peste 1.600 de profesori, a fost organizată cu prilejul Zilei de 8 martie, Ziua Internaţională a Femeii. „Doamnelor şi domnilor învăţători şi profesori, doresc să vă transmit că aveţi o mare responsabilitate, aceea de a-i educa şi învăţa pe copiii noştri şi de aceea vă cer exigenţă maximă pentru că aceşti copii reprezintă viitorul României. Dragi elevi, vă sfătuiesc să învăţaţi, să-i aveţi repere pe înaintaşii noştri şi nu pe cei care se perindă zilnic pe la televizor şi cred că ne reprezintă, cei care seamănă ură şi dezbinare, iar dumneavoastră stimaţi părinţi, fiţi alături de copii, educaţi-i şi îndrumaţi-i aşa cum au făcut şi părinţii dumneavoastră, cu dragoste şi responsabilitate”, le-a transmis primarul  Dorin Florea, celor prezenţi la festivitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.