marți, 1 mai 2018

DNA, ceva mișcare la Grădina Zoo Târgu-Mureș?!


DNA, ceva mișcare la Grădina Zoo Târgu-Mureș?!
Mai multe persoane s-au arătat foarte indignate de modul în care arată animalele de la Zoo, dacă tot e cald și au avut timp de mișcare. Și dacă aveți în vedere că doar propagandistic inculpații din Primăria Târgu-Mureș și amețiții de la birourile de presă planetare, locale, europene sau internaționale, de propagandă ordinară și agramată, ca și consilierii de la consiliat inepți, se laudă cu Zoo e nevoie urgentă de un control obiectiv! Cine și ce bani învârte acolo, ce norme sanitare sau veterinare sunt încălcate dacă animalele arată în halul ăla și dacă escrocii de partid liberal nu și-au întins mâna etnică și aici?! Să răspundă instituțiile plătite gras din banii publici. Că unele animalele nu sunt, cu siguranță, decât costelive, triste, obosite și fără chef de viață.
Foto: Mihai Peiu.
P.S. Atât de penibili sunt elefanții ăia și nu vorbim de penali aici, că Google Imagine identifică elefanții ca fiind vaci. E drept, de rasă! Or fi descoperit unii elefantul pitic și de lapte, de oraș care votează, imbecil, doar etnic! 
P.S 2. Șeful Zoo e doar vânător și pescar (sic!), omul pus de Florea, așa că fiți cu ochii pe el! El e cu anunțul ăsta șmecher, de bugetar erou al penelistul inculpat:
Petiție aici: https://petitieonline.net/petitie/07656156

 Iar inventarea fundației ZOO e aici, numai 500.000 de lei patrimoniu, interese mult mai mari: http://www.tirgumures.ro/portal/servicii/2016/hotarari.nsf/all/335688F5B544B288C2257F710031E66A/$FILE/anexa%201%20si%202%20Actul%20si%20statutul%20.pdf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.