marți, 1 mai 2018

Ce le iese șefilor de asociație pentru că lipesc mizeriile astea de strâns poporul pentru inculpații români?


Ce le iese șefilor de asociație pentru că lipesc mizeriile astea de strâns poporul pentru inculpații români?
Să ne înțelegem, inculpații din Primăria Târgu-Mureș aruncă milioane de euro anual pe așa-zise concerte gratuite, prilej de umflat banul la trupele românești de casă, la maghiarii și ungurii promovați la mizeria de post TV și cu casetele gratis din primărie, la octogenarii italieni, la abonații cu scaune închiriate de la Țerbea pe 4,5 euro bucata per eveniment (mii de euro în două ore, atenție DNA!), la abonații maghiari și uneori români  cu lumini și sunet pe scenă, la abonații cu milioane de autocolante probabil fără licitație, pe ochi frumoși și interese obscure și etnice, la guriști care consiliază diverși români și primesc bani publici pentru… scenă. Chestia asta se numește circ pentru popor și imagine pentru inculpații și condamnații români, unii cu interdicție de a intra în primărie sau a fi aleși, după escrocheriile făcute și condamnate de statul român.  Iar dacă poporului nu îi pasă de consecința votului isteric și etnic - pentru așa-zisul românism și ortodoxism al unor minoritari/minoritari religioși și pentru interesele băieților cu ochi albaștri și expiraților din armată, jandarmerie, poliție, condamnați sau nu de tribunale civile sau militare - să-și asume penalii și inculpații! Ultima șansă pentru ăștia e fuga la ALDE și speranța că fiind la putere se rezolvă dosarele penale cu pagube de milioane de euro pe motiv de bani luați ilegal, terenuri luate ilegal, unele acte fiind în formă continuată. Și angajații din primărie, ăia în jur de 1000, nu au vreo scuză în afară de frica de familie pentru că nu au folosit legea avertizorului public. Că nu or fi fost toți aduși pe pile, pe rude DNA/PNA, SRI, armată, MAI, pe rude și nici nu or fi toți cu nevestele care trebuie să judece cazurile de ilegalitate românească din primăria etnică la judecătorie.
P.S. Ghici de ce autobuzele au avut program de …gravide, ieri. Pentru că astăzi inculpații români au suplimentat numărul lor, pe motiv să meargă lumea la week-end și să se pozeze cu inculpații care sunt în continuă campanie electorală etnică. Mai puțin când au proces în Harghita! Ce păcat că DNA a scos consilierii din dosare, ei au fost slugile care au votat ce le-a cerut baștanul, în speranța unor afaceri pe primărie și firmele/clinicile/PFA-urile lor. Ce ar fi fost ca nașul și finii să meargă împreună în tribunale?! O lecție pentru celelalte măgării comise și încă netrimise în judecată, cum ar fi următoarele 4 alocări bugetare pentru gunoiul ASA!
P.S.2. Poftă bună la revelionul șefilor de asociație! Plus spor la lipit autocolante pe blocuri, în campania electorală a...românului Florea! Anunț valabil pentru cei care au făcut deja astfel de servilisme !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.