joi, 31 mai 2018

Szidonia a murit, 40 de zile în care nimeni nu e vinovat?! Școala 7 din Târgu-Mureș, locul în care…nu s-a întâmplat nimic?!


Szidonia a murit, 40 de zile în care nimeni nu e vinovat?! Școala 7 din Târgu-Mureș, locul în care…nu s-a întâmplat nimic?!
Fetița asta care a căzut de la etaj, în timpul școlar legal și-a găsit, în fine, liniștea. Nu o au părinții și nu ar trebui să o aibă opinia publică și presa care a mai rămas nemânjită cu bani publici și neșantajată cu diplome, pomeni, chirii, angajări de ochi albaștri. Pentru că fetița asta nu a făcut lucruri pentru care ancheta s-ar fi mișcat rapid și satisfăcător. Nu a reparat mobilier la școli și grădinițe pe carnet de partid liberal, nici nu a pus termopane cu gașca din primărie, nu a montat nici suporturi de bicicletă iarna, nu a cumpărat din banii publici table inteligente și proiectoare și nu a pus la ordin camere de supraveghere, pentru firme abonate, nu a luat 90.000 de euro pentru reabilitare tâmplărie lemn la școala morții. Fetița asta nici nu a  zugrăvit săli de sport, nici nu a pus mâna pe terenul de handbal ca să-și facă club privat, ca orice fost elev, nici nu a organizat spectacole de circ sau planetarii pe bani publici și în timpul orelor de școală, nici nu și-a făcut firmă cu maghiari pe care să primească pază școli de la românul Florea. Fata asta nici măcar nu a montat centralele termice după ce escrocii au distrus intenționat sistemul de alimentare centralizată, inclusiv pentru școli, pentru ca diverși români să vândă prin primărie centralele vieții, nici nu  și-a dus profesorii la mâncat și băut pe banii publici, de 8 martie, în gașca celor 1700 de profesori și învățătoare de tip fomiști controlați de partid și de obligații ale unora din inspectorat. Fata asta nici nu s-a sinucis pentru că fuma la școală, fata nu a cheltuit 20.000 de euro primiți pentru activitatea elevilor de la Kaufland. Cum să fie o asemenea ființă de interes maxim pentru societate și presă? Cui îi mai pasă de responsabilitatea angajaților din școală?! E Târgu-Mureș, deci, mucles! Școala 7 e locul în care nu s-a întâmplat nimic?! DNA, Curtea de conturi, ceva deranj la afacerile astea?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.