luni, 28 mai 2018

Ședință de CL Târgu-Mureș cu, probabil, multe zeci de mii de euro de spart pe defibrilatoare la toate grădinițele și școlile. S-au terminat afacerile cu termopane, cu mansardări de gașcă sau partid și reparații mobilier școli și grădinițe, pe subordonați?

       
Ședință de CL Târgu-Mureș cu, probabil, multe zeci de mii  de euro de spart pe defibrilatoare la toate grădinițele și școlile. S-au terminat afacerile cu termopane, cu mansardări de gașcă sau partid și reparații mobilier școli și grădinițe, pe subordonați?
DNA, de urmărit cam ce român/pedelist/credincios de bisericuță de peste ocean și-a făcut ieri firmă și azi vinde defibrilatoare la inculpații  români în dosarul ASA din Primăria Târgu-Mureș! Exemple au mai fost de băieți deștepți care primesc pomenile etnice, de partid sau bisericuță și de inși care și-au tras firmele necesare cu puțin înainte, pentru pază, baloane teren și alte bălării. Ședință cu plus teren de la Gliga, unul de-al casei de comenzi PDL/PNL.

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 2712 din 23 mai 2018  se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc miercuri, 30 mai



O R D I N E    D E    Z I :                                                                                                                                   

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local al Unității  Administrativ Teritoriale  Municipiul Tîrgu Mureș pe anul 2018.

2. Proiect de hotărâre privind cuantumul maxim şi condiţiile de acordare a prestaţiilor financiare excepţionale pentru familiile cu copii aflate în asistență la Centrul Social - Adăpost de Noapte.

3. Proiect de hotărâre privind dotarea cu defibrilatoare şi manechine pentru resuscitare, a tuturor şcolilor şi grădiniţelor din municipiul Tîrgu Mureș.

4. Proiect de hotărâre privind  schimbarea denumirii străzii „30 Decembrie" în strada „Regele Mihai I".

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea costului mediu lunar de întreţinere pentru copiii ce frecventează creşa în anul şcolar 2018-2019.

6. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local Tîrgu Mureş nr. 261 din 28.09.2017 privind numirea în calitate de reprezentanţi ai Consiliului Local Municipal Tîrgu Mureş în consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat.

7. Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului și a Consiliului Local Tîrgu Mureş în vederea deplasării la Zalaegerszeg / Ungaria, în perioada 7-11 iunie 2018.

8. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Sămărghiţan Gheorghe şi soţia Olimpia a terenului  în suprafaţă de 2,27 mp aparţinând Municipiului Tîrgu Mureş.

9. Proiect de hotărâre privind completarea Hotărârii Consiliului Local Tîrgu Mureş nr. 24/30.01.2018 privind cuprinderea în contractul de delegare a gestiunii serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare nr. 22/202662/05.03.2010, încheiat cu  S.C.Compania Aquaserv S.A. a noilor mijloace fixe realizate prin contractul de lucrări nr. 22/30.03.2016 „Reţele de alimentare cu apă şi canalizare menajeră în str. Eden din Municipiul Tîrgu Mureş "

10. Proiect de hotărâre privind  prelungirea  unor contracte de închiriere pentru spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţe, aflate în proprietatea municipalităţii.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea susţinerii financiare ale unor unităţi de cult din municipiul Tîrgu Mureş pe anul 2018, în baza O.G. nr. 82/2001 şi a H.G. nr.1470/2002 republicate.

12. Proiect de hotărâre pentru aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal -  reconformare de zone şi stabilire reglementări pentru amplasare locuinţe colective şi spaţii multifuncţionale", cu regulamentul local de urbanism aferent  Str.Voinicenilor nr. 109; 109/A; 111; 113 - str. Cdin Hagi Stoian, fnr. Iniţiator: SC"Fusion Construct"SRL.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism  „Plan Urbanistic Zonal - stabilire reglementări pentru construire ansamblu rezidenţial, modificare PUZ aprobat prin Hotărârea Consiliului Local Tîrgu Mureş nr.103/2016" Str. Pomilor, fnr. Iniţiator: SC"Arcoflor Construct"SRL .

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea amplasamentelor pentru grupul statuar „Şcoala Ardeleană" şi statuia principelui „Bethlen Gábor".

15. Proiect de hotărâre privind atestarea apartenenţei şi intabularea  în domeniul privat  al  Municipiului Tîrgu Mureş a cotei de 19/351 din suprafaţa totală de 772 mp aferentă terenului situat pe str.  Năvodari nr. 18.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea  achiziţionării  din proprietatea d-lui Dicoi Cristian şi a soţiei Dicoi Emilia Maria, în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş a terenului în suprafaţă de 49 mp, în vederea realizării proiectului ,,Extindere reţea de alimentare cu apă şi canalizare menajeră şi amplasarea staţiei de pompare ape uzate în strada Eden ".

17. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 58 mp din Tîrgu Mureş, str. Constandin Hagi Stoian în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Rauca Şerban şi soţia Rauca Ioana-Roxana.

18. Proiect de hotărâre privind atestarea apartenenţei şi intabularea  în domeniul privat  al  Municipiului Tîrgu Mureş a terenului în suprafaţă de 2036 mp situat pe str. Gheorghe Doja f.nr. şi revocarea Hotărârii Consiliului Local Tîrgu Mureş    nr. 252/28.09.2017.

19. Proiect de hotărâre privind atestarea apartenenţei şi intabularea  în domeniul privat al  Municipiului Tîrgu Mureş a terenului-imobil  situat pe str. Rozelor nr. 1 A şi revocarea Hotărârii Consiliului Local Tîrgu Mureş nr. 323/28.11.2017.

20. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 153 mp din Tîrgu Mureş, str.Livezeni f.n., în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la SC. Regional Business Solutions SRL.

21. Proiect de hotărâre privind atestarea apartenenţei a spaţiului III şi a cotei de 42/950 mp situat în str. P-ţa Trandafirilor, nr. 19   la domeniul privat al Municipiului Tîrgu Mureş.

22. Proiect de hotărâre privind actualizarea art. 1 din Hotărârea Consiliului Local Tîrgu Mureş nr. 27 din 30.08.2016 privind componenţa Comisiei de Circulaţie a Municipiului Tîrgu Mureş înfiinţată prin Hotărârea Consiliului Local Tîrgu Mureş nr. 297 din 30.11.2005 şi a art.1 din Hotărârea Consiliului Local Tîrgu Mureş nr. 300 din 14.11.2014 care completează componenţa Comisiei de Circulaţie.

23. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public în domeniul privat a unor bunuri aparţinând Municipiului Tîrgu Mureş, precum şi  scoaterea din funcţiune şi casarea acestor  bunuri.

24. Proiect de hotărâre privind numirea membrilor în Comitetul director al Clubului Sportiv Municipal Tîrgu Mureș.

25. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului Tripartit (Acord de Ajudecare a Disputelor) de către Beneficiarul Municipiul Tîrgu Mureş şi aprobarea plăţii sumelor necesare pentru onorariul Adjudecătorului unic al CAD (Comisia de Adjudecare a Disputelor).

26. Proiect de hotărâre pentru aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal - reconformare zonă funcţională pentru stabilire reglementări construire cartier de locuinţe colective cu dotările aferente unui centru de cartier  (echipamente publice, servicii de interes general)",  cu regulamentul local de urbanism aferent, str. Băneasa, nr. 2 zona Fabrica de Zahăr, str. Libertăţii, str. Băneasa, str. I.H. Rădulescu Iniţiator: SC"MAURER IMOBILIARE"SRL. 

27. Proiect de hotărâre privind organizarea CONCURSULUI DE SOLUȚII  Zona Centrală a Municipiului Tîrgu Mureș – Pța Victoriei – Pța Trandafirilor - Pța Petöfi – Pța Bernady – Bdul Cetății  "MY CITY Tîrgu Mureş/Marosvásárhely/Neumarkt".

28. Proiect de hotărâre privind revocarea  Hotărârii Consiliului Local Tîrgu Mureş nr. 49/27.02.2018 privind încheierea unui protocol de colaborare între Municipiul Tîrgu Mureş şi SC Transport Local SA în vederea prestării unor servicii de reparaţii autovehicule, spălătorie auto şi inspecţie tehnică periodică (ITP).

29. Proiect de hotărâre privind aprobarea sumelor pentru finanţarea nerambursabilă din fondurile bugetului local al municipiului Tîrgu Mureş pentru programe/proiecte/acţiuni culturale depuse pe anul 2018 care  se desfășoară  în perioada  01.06.- 01.09. 2018.

P R I M A R
dr. Dorin Florea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.