miercuri, 2 mai 2018

Nesimțiții de la UMF Târgu-Mureș ridică prețurile doar pentru români! Consecința pomenii electorale PSD, pentru doctori și asistenți de la stat și a valorificării locului de student care va deveni medic cu minimum 10.000 de lei salariul de încadrare lunar!


Nesimțiții de la UMF Târgu-Mureș ridică prețurile doar pentru români! Consecința pomenii electorale PSD, pentru doctori și asistenți  de la stat și a valorificării locului de student care va deveni medic cu minimum 10.000 de lei salariul de încadrare lunar!
Nu se explică de ce  la UMF Târgu-Mureș au fost nesimțiți pentru că au mărit cu 1000 de lei taxa amatorilor de diplomă de medicină sau stomatologie. Singura concluzie e că taxa nesimțită a fost ca să profite de mirajul diplomelor la kilogram, cu viitorii medici sperând să umfle posturile mega plătite la stat, chit că sunt exploatați la buzunar acum. Cum studenții străini pleacă din România, cum e și normal, ei venind pentru a-și cumpăra o diplomă mai ieftină și poate un pic mai de calitate decât în țările lor, conducerea UMF a pus taxe nesimțite pe studenții români. 1000 de lei în plus înseamnă 6000 de lei gratis pentru salariile la fel de nesimțite nu doar ale conducerii! Cu rectori miliardari în lei vechi și cu sporuri peste sporuri, pe motiv de proiecte, doctoranzi ș.a.m..d
P.S. DNA, poate verifici un posibil cartel al UMF-urilor din țară, nesimțirea de pe vremea Copotoiului cu firme fără jenă ale lui, peste noapte taxe umflate cu aproape 100 la sută sau chiar cu vreo 300 la sută: studenți români, de la 45.000 la 80.000 și străinii de la 85.000 la 5000 de euro! Și verifică și cum umflă ăștia nesimțit 1000 de lei pentru nimic, peste naopte Crede cineva că profesorii vor fi mai buni, că vor munci mai mult, că firmele lor nu vor mai avea lucrări la UMF și nici inși religios de peste Ocean nu va primi lucrări fără număr și așa mai departe?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.