luni, 28 mai 2018

Peste 800 de euro pentru fiecare școală și grădiniță din Târgu-Mureș, pe scuza defibrilatoare și manechine! Adică pentru doar 50 de unități!


Peste 800 de euro pentru fiecare școală și grădiniță din Târgu-Mureș, pe scuza defibrilatoare și manechine! Adică pentru doar 50 de unități!
Înmulțiți cu ceva multe zeci de școli și grădinițe și aveți cifra magică. Banii vor ajunge prin vreun intermediar? Sau va rămâne pe Fundația Comunitas și Samaritanus, prin programul Minni Anne şi defibrilator în şcoli?! DNA, ceva verificări la termopanele știți voi cui, pe reabilitările termice ale fiului știți voi cui, pe reparațiile mobilier pe firma știți voi cui se dă italiano verro, la Romstalurile și la centralele cumpărate de trimișii în judecată din primărie după distrugerea sistemului centralizat de termoficare și constituirea unei piețe a centralelor de …școală și grădiniță și a centralelor pentru săraci, motiv de credit de 6 milioane de euro din banii târgumureșenilor și imagine electorală pentru inculpații de azi.
Costul unui defibrilator este de circa 700 de euro, iar al unui manechin pentru resuscitare este de circa 80 de euro. Pentru fiecare şcoală/grădiniţă trebuie achiziţionate câte un defibrilator şi două manechine pentru resuscitare. Expunere Radu Bălaș

Art. 1. Se aprobă achiziţionarea de defibrilatoare şi de manechine pentru resuscitare pentru toate şcolile şi grădiniţele din municipiul Tîrgu Mureș.

Art. 2. Se aprobă alocarea sumei de 180.000 de lei pentru efectuarea achiziţiei de la Art. 1.
La 860 de euro per școală/grădiniță am avea cheltuiți vreo 3600 de lei. 180.000 împărțit la 3600 dă  50 de școli și grădinițe! Chestia magică e că numărul școlilor și grădinițelor este mai mare, semn că ăștia dau doar un acont din banii publici!

 Mini e și... little? Și se cumpără de la București sau prin vreun intermediar?!
http://www.medicalexpo.com/prod/laerdal-medical/product-74988-663223.html
http://www.contactsecurite.fr/en/shop/materiel-pedagogique-pour-formation/mannequins-de-formation/mannequins-d-autoformation-mini-anne.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.