joi, 3 mai 2018

Să ne râdem cu inculpații români din Primăria Târgu-Mureș!


Să ne râdem cu inculpații români din Primăria Târgu-Mureș!
Mii de autocolante expuse pe blocuri, pe afișiere, șefi de asociație care au lipit și ei îndemnuri de cărat locatarii, zeci de mii de euro pe abonații români ai primăriei și ceva gașcă maghiară sau ungurească promovată de Cătană Bacsi și doar 7000 de inși care au fost convinși! În orașul etnic de 150.000 de locuitori în care 40.000 de inși se plimbă subvenționați 100 la sută sau 50 la sută pentru interesul bufonului cu firmă de transport. Oricum, 7000 e mai tare decât prezența la patinoarele în aer liber, acolo unde inculpații români din Primăria Târgu-Mureș au topit câte 200.000 de euro pentru fiecare patinoar de două luni pentru o bătaie de joc de vânzare, nici cât de-o mită decentă. Pentru Remo Sibiu și intermediarii locali care știu inculpații. 
P.S. Teatrul de vară  versiunea nouă e o altă realizare măreață și etnică a inculpaților români, prilej de huzur în Anglia pentru politrucii cu rude unde trebuie și de organizat 5 evenimente în 365 de zile! Atenție, DNA!
P.S.2. Inculpații români au dat de mâncat și de băut pe banii publici la 1700 de profesori, în an de campanie electorală, la restaurantul cadavrul lui Țerbea. Fără reacție din partea organelor de anchetă, care au zis că nefiind chiar în campanie, nasol, 8 martie pică în afara campaniei oficiale, nu e chiar mită electorală să îmbuibi profesorii obligați de unele conduceri să fie aplaudaci și termite.


Peste 7000 de târgumureşeni au participat la evenimentele organizate de Primăria Tîrgu Mureş, în minivacanţa de 1 Mai!
Miercuri, 02 Mai 2018 13:24 | Imprimare | Email



Marime text:





Mii de târgumureşeni au participat la deschiderea sezonului estival în cel mai mare parc de joaca din județ! Smiley, Vastag Csaba si Showlandia au ținut în priză copiii si tinerii, la Platoul Corneşti, sâmbătă, 28 aprilie 2018, de la ora 1600.  Duminică, 29 aprilie 2018, la ora 1900, tânărul pianist din Coreea de Sud a urcat pe scena Palatului Culturii din Tîrgu Mureş. Recitalul susţinut de Won Kim, unul din cei mai bine cotaţi artişti tineri a adunat peste 400 de melomani din judeţul Mureş şi judeţele învecinate. Marţi, 1 Mai, aproximativ 4000 de persoane au participat la deschiderea sezonului estival la Complexul de Agrement „Mureşul". Fuego, Jakab Csaba au urcat pe scenă şi au întreţinut atmosfera, iar de la ora 1800 mii de tineri au dansat pe ritmul melodiilor interpretate de Jukebox, Deepside Deejais şi Faydee. Joi, 3 mai 2018 cel mai mare cinematograf în aer liber din Transilvania îşi va deschide porţile pentru o serie de filme de neuitat. Prima peliculă va rula începând cu ora 2100, la Teatrul de vară din Tîrgu Mureş.

Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.