luni, 12 noiembrie 2018

Aerienii din Primăria Târgu-Mureș vă îndeamnă să parcați. Adică nu!

Aerienii din Primăria Târgu-Mureș vă îndeamnă să parcați. Adică nu!
Pentru că unii sunt prea proști, au lăsat indicatoarele cu săgetuțe și cu Atenție, vi se ridică mașinile! exact în locul unde au făcut o parcare cu plată. În consecință, parcați aici, ba, nu parcați aici, pentru că escrocii vă iau bunul, adică mașina! DNA, caută firmele beneficiare ale măgăriei, pentru că plăcuțele au fost puse din banii publici, de către românașii cu dosare, nu de românașul care trebuia să presteze pe foarte mulți bani privați activitatea de ridicare mașini parcate ilegal, așa cum declarau cei din poliția locală la vremea hoției. Atenție, DNA Târgu-Mureș, sunt mii sau zeci de mii de indicatoare puse din banii publici și se pare că  beneficiarul nu mai poate răspunde de acolo unde este pentru cadoul făcut de găinarii lui. Ceva deranj?!
P.S. Cum zicea șeful ăstora? Aici au fost banii dumneavoastră? Valabil și la golănia cu târguri de arte și meserii, cu mizeriile infecte de indicatoare lăsate pe domeniul public și iluminate noapte de noapte pentru a se fura mai mulți bani din buzunarul populimii!

P.S.2 Vot idiot și etnic, pomană pură și etnică, ca să sărbătorească și românașul ceva! Indicatoare ilegale și bilingve, populimea nu se sesizează, doar Poliția Română da! Banii voștri, obligațiile etnice ale ălora! Idee de marșul secuilor, vă dați seama de la ce neuron chinuit de servicii a pornit?!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.