joi, 15 noiembrie 2018

Pentru poliția târgumureșeană cu școală și fără școală și cu cadouri cu speranța de protecție din bugetul local de la inculpații români: când munciți?


Pentru poliția târgumureșeană cu școală și fără școală și cu cadouri cu speranța de protecție din bugetul local de la inculpații români: când munciți?
Neuronul cu chipiu, ca și proștii de la volan care parchează aiurea, cândva, mai circulă și pe jos. Măcar așa sunt deranjați ăștia în uniforme și cu norme de hrană corespunzătoare  de prostia cruntă? Dovadă că puturoșenia e cronică este că nu se face nimic pentru a se intra în normalitate, diferit față de timpurile în care niște escroci cheltuiau banii publici pe indicatoare cu parcare cu plată sau staționare interzisă, când se confisca bunul tău, mașina, prin firma protejată de săltat mașini, când proștii în uniforme vroiau să vă salte mașinile și noaptea pentru a servi gagiul cu activitate dovedită anti-constituțională  și când nu se trasau milioane de litri de vopsea pentru semnalizările rutiere pe firme românești, cu indicatoarele maghiarului sau ale altui român de casă. Nu vă e rușine, așa-ziși polițiști? Parcări ilegale la treceri de pietoni semnalizate, parcări pe trotuare, limitând accesul în bloc și așa mai departe. Să mai spunem că poliția nu a reacționat nici când s-au cheltuit banii publici pe indicatoarele ilegale pentru treceri...bilingve, inspirate de damful sereist necesar politrucului ales etnic, cu ocazia marșului secuilor?!
P.S. Polițiile târgumureșene joacă fotbal pe banii voștri, fac tabere de pictură cu șefii sereiști din banii voștri, își alimentează mașinile și le repară, se joacă de-a sindicatul sportiv pe banii voștri, merg în excursii pe banii voștri, toate cu speranța de protecție din partea inculpaților. Aici au fost banii dumneavoastră, DNA  Târgu-Mureș, ceva deranj la banii dați mită/atenție/taxă de protecție/ajutor social/donație, cum naiba îi spuneți, din banii târgumureșenilor? Iar o păsărică mai ciripește: atenție la folosirea mașinilor instituției în...concedii! Aviz amatorilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.