sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Nesimțirea poartă mereu un nume, bugetarul care e mai șmecher cu poliția, dacă ești medic maghiar sau procuror român

Nesimțirea poartă mereu un nume, bugetarul care e mai șmecher cu poliția, dacă ești medic  maghiar sau procuror român
Episodul 1: Fostul şef al Secţiei de Cardiologie a fost acuzat că ar fi împins un poliţist rutier care l-ar fi depistat în trafic cu asigurarea auto expirată. Benedek a făcut circ și și-a primit binemeritatele cătușe românești, nevastă-sa divorțată fictiv sau în realitate, că nu se înțelege, s-a folosit de calitatea sau defectul de a fi consilier local și a porcăit, abuz în serviciu, șeful român al IPJ Mureș, mașina polițistului a luat și foc la puțină vreme,  shit happens.
Episodul 2:  Ești procuror, mergi cum ai tu chef, că ești mega-bugetar care se pensionează cu banii de o valoare nesimțită, ești și cu expirare, dar ești șmecher cu poliția care îndrăznește să se ia de bugetar și nici nu are chef să poarte ilegalul în mașina lor, pentru plimbare.
Un procuror din Slobozia a amendat doi polițiști cu câte 5.000 lei pentru că a întârziat la serviciu din cauza lor, ei oprindu-l în trafic întrucât a depășit viteza legală și avea ITP-ul expirat. Procurorul spune că amenda este o măsură ca polițiștii să înțeleagă gravitatea reținerii unui magistrat, transmite Mediafax.(Hotnews zicere)
Ce ne facem ceilalți, care credem că poliția e una pentru toți, că justiția e egală, care nu putem amenința, șantaja poliție sau apela la alte mijloace de convingere uniforme?! Un șut în fund pentru procurorul ăsta care face abuz de funcție ca să-și rezolve problemele cu poliția?! Ceva deranj, CSM? Sau orice prăpădit poate face ce vrea în România?! Polițiști, târâți-l în procese pe dumnezo ăsta mic!

https://observator.tv/galerie/procuror-amendat-viteza-sanctioneaza-10000-de-lei-agentii-id275700-play326864.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.