duminică, 4 noiembrie 2018

Cupa armoniei, tot 50.000 de lei din banii publici pentru ca presa privată a casei să joace fotbal ?! Numai la Târgu-Mureș! Și mai vreți ca ziariștii să-și facă meseria? Pentru că turnee, chirii, cărți, mese copioase, titluri date de inculpați!


Cupa armoniei, tot 50.000 de lei din banii publici pentru ca presa privată a casei să joace fotbal ?! Numai la Târgu-Mureș! Și mai vreți ca ziariștii să-și facă meseria? Pentru că turnee, chirii, cărți, mese copioase, titluri onorifice date de inculpați!
Modelul a fost folosit de inculpați și la poliție locală, turnee de 20.000 de lei bucata, sport sindicalist, tabere și excursii din banii publici cu vin cărat și pentru poliția cu 14 ani de școală, nu 12, care repară mașini și primește combustibil din bugetul local, la intervenția inculpaților români. Cu speranța de protecție de la uniforme și pentru folosirea neuronului cu chipiu în campanii electorale și  terorizat... dușmanii care scriu de inculpații români sau merg la DNA!


Sala de Sport a Liceului cu Program Sportiv "Szasz Adalbert" a găzduit sâmbătă, 27 octombrie 2018, tradiţionalul turneu de fotbal amator "Cupa Armoniei".

Competiția, organizată de Primăria municipiului Tîrgu Mureş, este menită să întărească relațiile instituționale ale municipalității cu partenerii săi. După meciuri spectaculoase, presărate cu dese răsturnări de situație, dar și cu intrări la limita regulamentului, întrecerea a fost câștigată de tânăra echipă a Ansamblului "Mureșul", aflată la prima prezență la "Cupa Armoniei".

Locul al doilea i-a revenit reprezentativei Presei Mureșene, în ciuda victoriei cu 5-4 repurtată în dauna ocupantei primei poziții. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat echipa Presei Ungare, invitată de onoare la acest turneu. Formația primăriei a ocupat, în final, poziția a patra.

„Felicit toate echipele care au fost prezente la această competiţie; cei mai buni, ca întotdeauna, au învins şi, drept răsplată, le-am acordat recompense care au constat în diplome, medalii, cupe și echipament sportiv", a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.