luni, 12 noiembrie 2018

Consiliul concurenței găsește din nou escroci pentru Târgu-Mureș?! Loial Impex cu cartel?!


Consiliul concurenței găsește din nou escroci pentru Târgu-Mureș?! Loial Impex cu cartel?!
După hoția târgumureșeană, româno-maghiară, 180.000 de euro cartel taxi Siletina, plus hoția cu plata a jumătate din amenda justă a Siletinei, din banii Transport local, fără pușcărie, deocamdată pentru borfașii români care au furat banii respectivi de la altă firmă (!),  ce ar fi ca să avem alți escroci pentru afacerile din Târgu-Mureș, de data asta asociați pe semnalizare și siguranță rutieră?!
P.S. DNA Târgu-Mureș, demenți au decontat vopsea și indicatoare pe cărărui de pe lângă blocuri, marcate ca...străzi. Iar demenții banului public au făcut sensuri de circulație, parcări, treceri de pietoni și pe trotuarele din fața răposatei Case a tineretului. Nevoia etnică a inculpaților români sau ce, mai puțin la pomana pe maghiarul de la Kiss Unicum, sute de mii de indicatoare rutiere plantate fără respectarea legilor și acceptul poliției cu protecție inculpați, din bugetul local?! DNA Târgu-Mureș, cum se cheamă excursiile după vin din banii publici, excursiile cu subordonate și subordonați, reparațiile mașini poliție, reparații direcții mașini, jucat fotbal din bugetul local, sport sindicalist pe oamenii sereișțtilot din conducerea poliției locale și lipitoare de autocolante atunci când nu atacă rromii văzuți ca țiganii cu cuib(!)?!  Cum se cheamă că banii publici sunt oferiți din bugetul local pentru combustibil mașini poliție cu doi ani de școală, de către inculpații români?!
Pomenile pe primăria inculpatului Florea se fac pe Loial Impex arată cam ca asta:
Contract nr: 282 Denumirea: Furnizare si executie a lucrarilor de instalare a unui nr. de max. 2.000 de centrale

V.1) Data atribuirii contractului 10/7/2010

V.2) Numarul de oferte primite 1

V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul

SC LASPROM SRL ( LIDER AL ASOCIERII DINTRE SC LASPROM SRL SI SC LOIAL IMPEX SRL)

Adresa postala: str. Cuza Voda nr. 35 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540027 , Romania , Tel. 0265-264436 , Fax: 0265-264436

V.4) Informatii privind valoarea contractului
Estimarea initiala a valorii contractului
Valoarea: 20626410.00 Moneda: RON Fara TVA
Valoarea totala finala a contractului
Valoarea: 18143462.00 Moneda: RON Fara TVA
V.5) Contractul ar putea fi subcontractat
Nu
Hotnews zicere:
Consiliul Concurenței anunță că a extins o investigație declanșată în 2017 pe piața produselor de semnalizare rutieră și a efectuat o inspecție la sediul companiei Girod Semnalizare Rutieră SRL, informează autoritatea de concurență printr-un comunicat de presă.

Potrivit acestuia, autoritatea a declanșat, în anul 2017, o investigație privind o posibilă înțelegere pe piața comercializării produselor de semnalizare și siguranța rutieră în cadrul unor licitații publice organizate, în perioada 2014 – 2016, de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA, în prezent Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România.

Consiliul Concurenţei a efectuat, în 2017, inspecţii inopinate la sediul companiilor Vesta Investment SRL, Helvespid SRL, Loial Impex SRL, IPA SA şi Dual Man SRL, companii suspecte că ar fi participat la 3 proceduri de achiziție publică fie prin constituirea unor asocieri de companii (consorţii) în vederea depunerii unei oferte comune, fie prin participarea cu oferte individuale, fără a se concura între ele, în vederea câştigării contractelor de furnizare, în condiţii mai slabe de competitivitate şi calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.