duminică, 4 noiembrie 2018

Ședință de CL târgumureșean cu afaceri pe colegiul Săvulescu și pentru Persu

Ședință de CL târgumureșean cu afaceri pe colegiul Săvulescu și pentru Persu
Cu gașca lui Florea de subordonați din PDL, PNL și foști angajați ai primăriei care învârt primesc banii publici pentru învârtit ceva la școli, în lipsa maghiarului de la Izorep, nici o șansă să nu fie vorba de o dedicație. Un subordonat român din PDL, PNL, vreun credincios român al bisericuței  de peste ocean, vreun fiu român cu neam la IȘj? Pentru DNA și alți necredincioși, termopane  fără număr, reparații mobilier, reabilitări tâmplărie lemn,  mansardare tot...etnică, camere de supraveghere cerute de vreun retardat și funcționale pe hârtie, locuri de joacă de zeci de mii de euro cu plastice ordinare, pentru preșcolari, pe spațiul verde al școlilor, bitum ordinar aruncat pe asfalt și pietrișul deja existent, pe firmă de mort român  și așa mai departe.  Cadou etnic de Târgu-Mureș, DNA, ceva interes?

 conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 4.337 din 2 noiembrie 2018 se convoacă şedinţa extraordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc marţi, 6 noiembrie 2018, ora 14ºº, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea

O R D I N E    D E    Z I :

1. Proiect de hotărâre privind  modificarea Hotărârii Consiliului local nr. 284 din 25 octombrie 2018 privind rectificarea bugetului Unităţii Administrativ Teritoriale – Municipiul Tîrgu Mureş  pe  anul  2018.

2. Proiect de hotărâre privind  actualizarea valorii de finanțare a obiectivului de investiție "Dotarea cu echipamente şi mobilier specific didactic şi de laborator pentru Colegiul Agricol Traian Săvulescu, Tîrgu Mureș".

3. Proiect de hotărâre privind   actualizarea valorii de finanțare a obiectivului de investiție "Dotarea cu echipamente şi mobilier specific didactic şi de laborator pentru Liceul Tehnologic Aurel Persu, Tîrgu Mureș".

P R I M A R ,
dr. Dorin Florea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.