duminică, 25 noiembrie 2018

Atenție, DNA Târgu-Mureș, clădire de 700.000 de euro cu proprietari român, în atenția inculpaților români din Primăria Târgu-Mureș

Atenție, DNA Târgu-Mureș, clădire de 700.000 de euro cu proprietari român, în atenția inculpaților români din Primăria Târgu-Mureș
Pentru că...interese etnice, posibil din prostie sau interese obscure. În timp ce etnici cu dosare și cu avocați cu afaceri deja pe primărie, anterioare trimiterilor în judecată (sic!), nu finanțează reparația Școlii 7, acolo unde acoperișul clădirii cade și se pun indicatoare de avertizare pentru elevi, pentru a nu avea alt mort, primul căzut pe geamul reabilitat, se pare, din cei 90.000 de euro reabilitare tâmplărie lemn, afacere dubioasă prin primărie și ceva etnici cu firmele casei. 

Msnews joint:
TRANZACȚIE. O clădire cu mezanin, etaj și mansardă, lipită de Casa Kárnász (fost sediu al Casei Căsătoriilor), și care aparține familiei Ormenișan (Laura Maria, Rareș Mihai și soția Danina Ioana), a fost scoasă la vânzare de proprietari. Un soi de preemțiune i s-a oferit Primăriei Tîrgu Mureș, prețul solicitat fiind de 875.000 de euro (imobilul are suprafața desfășurată construită de 875 de metri pătrați, în consecință, proprietarii doresc să vândă la 1.000 de euro/metru pătrat).



Primăria vrea să cumpere clădirea, dovadă fiind proiectul de hotărâre deja redactat în acest sens, expertiza proprie care susține că imobilul valorează „doar” 701.886 euro și decizia administrativă a activării comisiei de negociere „pentru a conveni asupra prețului de achiziționare a construcţiei”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.