sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Neuroni cu chipie de Târgu-Mureș, mai lăsați cadourile din bugetul local de la inculpații români și munciți pentru populime!

Neuroni cu chipie de Târgu-Mureș, mai lăsați cadourile din bugetul local  de la inculpații români și munciți pentru populime!
Știm că e în zadar, obrazul e gros, poate, totuși, există polițist fără mită sau fără cadouri din bugetul local târgumureșean de la inculpații români Azi, lecția cum e să parchezi ca un bou și uniforma să nu fie deranjată de mizerie. Pentru că nu mai sunt interese etnice în ridicarea ilegală a mașinilor și nici de decontat muncă de noapte.
P.S. Dacă vă închipuiți că obrazul gros e la poliția târgumureșeană cu 2-3 ani de școală și la cea fără școală (poliția locală acum fără sereiști), păzea că vin angajații din poliție cu un an de școală. Probabil intermediari la obraz și lipsa de interes și în a-și face meseria pentru care sunt plătiți suficient de mult și din care se pensionează în mod nesimțit, în floarea vârstei, pentru a se reangaja ca pensionari, după modelul românilor verzi via SRI, armată și alte organe de frecat menta și 8 ore, pe banii publici.
P.S.2. Unul dintre făptași e posibil student la medicină militară, după uniformă. Specia aia care are sute de locuri la admitere și pe care o salvează nota mare de la bacalaureat.
P.S.3. Dacă retardatul nu le-a mai rezolvat etnic liniuțe de parcare pentru sutele de mii de euro de spart din bugetul local controlat etnic, de unde să știe bolovanul că parchează ilegal pe trotuar?! Și ce mai freacă pe banii publici mămicile și tătuții ăia cu pretenție pază cămine?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.