luni, 5 noiembrie 2018

Prostănacii din PSD s-au prins că trebuie să mărească norma de hrană și valoarea tichetelor de vacanță?!


Prostănacii din PSD s-au prins că trebuie să mărească norma de hrană și valoarea tichetelor de vacanță?!
Sigur că habar nu au, dar  voucherul de vacanță este definit ca un salariu minim brut pe economie, indemnizația de hrană este definită ca fiind două salarii minime brute pe țară. În consecință, de la 1 ianuarie PSD trebuie să sară cu banii la peste un milion de bugetari. Probabil inclusiv la sereiști, paznici de pușcări, MAI, acolo unde ăștia au norme de hrană de 3 ori mai mari ca bugetarul obișnuit și lege care spune că se și actualizează cu inflația norma de hrană, ceea ce nu se petrece la bugetarul care nu e în forțele de represiune, pază și ordine publică!
P.S. Atenție, pensionari nenorociți din poliția locală care ocupă funcție în poliția locală au și 10.000 de lei anual norma de hrană! În timp ce un fraier obișnuit ia 7 lei pe zi. Ce înseamnă sistemul comunist cu răsplătirea forțelor de represiune, ordine, de restabilire a ordinii publice, în folosul băieților veseli care se și pensionează la 45-50 de ani, fără jenă și cu obraz gros sau se reîncadrează cu nesimțirea specifică serviciilor secrete sau nu pe același post, dar ca pensionari!
G4MEDIA.RO:
Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat la Antena 3 că salariul minim brut pe economie va crește de 1 decembrie la 2080 de lei. De la 1 ianuarie 2019 va intra în vigoare salariul minim diferențiat, astfel că valoarea acestuia va fi de 2.350 de lei pentru angajații cu vechime de minimum 15 ani și pentru cei cu studii superioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.