miercuri, 28 noiembrie 2018

Să ne râdem...de Centrul cultural Eminescu. Chestii etnice de Târgu-Mureș!

Să ne râdem...de Centrul cultural Eminescu. Chestii etnice de Târgu-Mureș!
Răposata Casă a tineretului, desființată pentru Simonica  și înființată ca serviciu al primăriei pentru că... firme etnice și de spart banul public se bucură de o imagine de struțo-cămilă, cam ca un PFA de troglodit care zice se pricepe la orice. Dacă credeți că e centru cultural, șantierul pentru spart banii publici pe motiv de... parchet vă înșeală așteptările, iar Vieru e trist că nu și-a permis și el vreo 3 metri pătrați de parchet din banii publici aruncați de inculpați.

Dacă credeți că Eminescu e vreun pensionar și de aceea se caută iar vreo 3000 de pensionari pentru mâncat și băut subvenționat în revelioane zise ale primăriei(cu decont pe 6000, atenție, DNA Târgu-Mureș, la capacitățile declarate și reale ale mizeriilor de la Țerbea din anii trecuți), cu bilet de 15 lei, cel puțin pe hârtie, dacă primiți vreo chitanță, vă înșelați.




Dacă credeți că într-un centru cultural Eminescu e necesar să se facă reclamă la căsuța din pădure și alte bălării pe banul public și interese de inculpați, ați nimerit-o.  Măcar nu au mai făcut târguri de chiloți, ca în alți ani, nu? Iar dacă merg unii și după bonuri fiscale la chestiile astea, să...meargă! Mult succes! Iar dacă vreți să intrați în așa-zisul centru cultural pentru șmecherii etnice nu înjurați proștii care parchează mașini și biciclete în buza intrării. Chestiile alea au adus bani frumoși la abonați, liniile alea costă bani puhoi, cum vreți să clădiți capitalismul etnic din banii publici sub atenta rezolvare a inculpaților români? 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.